Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Ostatní ‹ Modelářské kluby
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

KPM Bluenavels Tábor

Odeslat odpověď
Příspěvků: 1433 • Stránka 17 z 96 • 1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 96
  • Odpovědět s citací

Re: KPM Bluenavels Tábor

Příspěvekod Zdenek Bluenavel » 10 srp 2010, 07:32

Novis: tak to bylo těsné... Mám na severu kámoše, pali mi a to, co se tam stalo není nic dobrého.
Boda: já taky "plaval" ve sklepě, ale byla to vzlínající voda, takže mi to "hrklo" jen v jedné místnosti - bohužel až v té úplně nejdál od garáže, takže řešení "vymést" vodu nepřipadlo v úvahu. 120 l šlo ven v kýblech, nabíral jsem hezky houbou... Super zábava, ale všechno zlé je pro něco dobré, alespoň jsem zrevidoval zásoby toho černého pití...
KPM Bluenavels Tábor ...Klubový pokřik?
Ten nechtějte radši slyšet... začíná nevinně "zvukem ping" a pak je k***a, k***a, k***a, k***a, k***áááá!
Zdenek Bluenavel

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Boda » 10 srp 2010, 22:13

120l je "pohoda" já měl ve sklepě víc jak 2m3 vody a to byla prča, ale vše je pryč a snad už tolik pršet nebude ...
BLUENAVELS Tábor
Boda

• Odpovědět s citací

Příspěvekod novis » 11 srp 2010, 07:25

Meteorologové: Zase přijdou lijáky. Ale nevíme kde
Kucí, aby fakt nedošlo na ty plováky :)
novis

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Zdenek Bluenavel » 11 srp 2010, 07:27

No nazdar hodiny, tak to já měl obrazně řečeno "jen vlhko v sandálech"... :o

Kluk už má vybráno, na patláku bude stavět "vykopávku" - Scout Car 4x4 Daimler Dingo, ale koketoval i s Lanďákem SAS, tedy alespoň po něm zamilovaně koukal, když jsme přerovnávali kitník.
Ten nechtějte radši slyšet... začíná nevinně "zvukem ping" a pak je k***a, k***a, k***a, k***a, k***áááá!
Zdenek Bluenavel

• Odpovědět s citací

Příspěvekod radekpecher » 11 srp 2010, 13:11

Sakra Zdeňku, já myslel že mu koupíš základní LEGO a on nám skrečne nějaký tančík. Jinak co se týká výběru modelu, tak jsem přehodnotil situaci a usoudil, že si nechám to šílené přibližovadlo od AFV na doma a na patláku si vyšvihnu humvee od akademky. To snad stihnu.
To Bohouš: Udej adresu nebo nějak specifikuj geo-položení patlací chaty, ať zbytečně nebloudím :?
Co nesmrdí, nefunguje.
radekpecher

• Odpovědět s citací

Příspěvekod novis » 11 srp 2010, 14:39

Po dnešním telefonátu z práce, jsem přehodnotil prioritu a na patlák si vemu Mi-171, abych na ni stihnul udělat co nejvíc, protože v ponděli jdu do práce a asi v úterý odjíždím na povodně, takže ani moje přítomnost v Plzni neni jistá :(
Ale pokud bych se tam dostal,chtěl bych ji tam vzít
novis

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Boda » 11 srp 2010, 21:40

zdravím pánové, píšu až teď, protože jsem před chvílkou dorazil z práce , http://www.mapy.cz/#mm=TtTcFP@sa=s@st=s ... 98704@z=16 , to je odkaz na mapu a ještě vkládám obrázek s popisem, tam kde je křížek tak tam bydlím a ta elipsa v chatičkách to je ono inkriminované místo kde se slezem a budem patlat, to druhé koulečko je místo kde se bude dát bez problémů zaparkovat, je tam zpevněný povrch.Na mapě je situace kde ještě není jedna bytovka a vedle ní je to parkování.Dobu zahájení bych viděl tak mezi 6-7 odpolední protože budu do pěti v práci tak abych to tam stihnul doladit

patlák.jpg

pro příjezd je vhodnější dojet po hlavní silnici směrem na Košice a u Atexu odbočit ostře doprava,dojet k posledním vratům do zahrádek, tam vyložit náklad a poté přeparkovat na dáné místo, kdyby něco tak zavolejte
BLUENAVELS Tábor
Boda

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Boda » 12 srp 2010, 20:46

:-D Tak Pánové, vše je již připraveno k našemu shlukování, dneska jsem dorazil domů nečekaně brzo a tak jsem mohl doladit poslední maličkosti.Na sobotu jsem si dovolil k obědu připravit pečené kuře nadívané domácí nádivkou s chlebem a zeleninou, švestičky budou taky :grin: :grin: , zítra se na Vás těším!!B. :mrgreen:
není třeba vozit velké zásoby, dole je celý víkend otevřená Norma, takže v případě potřeby tam zajedem.
Vodu vozit nemusíte, jestli vám bude stačit ta z kohoutku tak tu mám donesenou.
BLUENAVELS Tábor
Boda

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Zdenek Bluenavel » 13 srp 2010, 10:08

Bohouši, textovku jsem dostal, díky za upozornění.
Manželka už míchá "hmotu" na sekanou, taky tvrdí, že nám upeče něco dobrého v domácí pekárně, konina je v pohotovosti v ledničce, ... I kdyby nás odřízly povodně, přežijem.
Balení probíhá průběžně, takže jen urychlíme výše uvedené procesy a na signál můžem "vyrazit"...
Zdenek Bluenavel

• Odpovědět s citací

Příspěvekod rcihelna » 13 srp 2010, 11:19

Já za vámi dorazím hned zítra po práci ( cca v 8 hodin ), už se těším :P . Jestli zjistíte, že jste něco zapoměli nebo že mám něco vzít tak napište SMS-ku :wink: .
Richard Cihelna
KPM Bluenavels Tábor
[ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
rcihelna

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Hanka » 13 srp 2010, 11:25

Ahoj chlapi, já připravuju na naložení krůtí maso, tak to tam jak tak koukám hlady nebudete :twisted:
Jirka už má taky skoro zabaleno, ještě počká na obtisky, ty mu maj přijít do tří hodin a múžu vám ho tam dovézt 8)
Hanka

• Odpovědět s citací

Příspěvekod radekpecher » 13 srp 2010, 12:35

Vy se všichni máte. Já nemám sbaleno, nemám nakoupeno, Helena nenapekla a v práci budu smrdět do 16:00. Nějak to tentokrát logisticky nezvládám. Ale aspoň přivezu RECKLI a AXSON 23, formovací a odlévací hmoty...úžasného smradu zdroj. :(
Vlaďka z MPM vyhrožovala, že napeče a když ji stáhnem v sobotu v poledne z práce, tak i donese něco dobrého, na náš kurdějí zdevastovaný chrup. :D :D :D
Co nesmrdí, nefunguje.
radekpecher

• Odpovědět s citací

Příspěvekod radekpecher » 13 srp 2010, 13:17

Tak už začal ten dlouho ohlašovaný chcanec. Vzpomněl jsem si na to, že mám v kitníku sedmistovkového U.S.S.Yorktown. Že bych ho vzal. Nic jiného vodního nemám.
Co nesmrdí, nefunguje.
radekpecher

• Odpovědět s citací

Příspěvekod novis » 15 srp 2010, 15:44

Patlák byl super [-o< [-o<
Doufám, že se mi podaří dostat se s váma do Plzně
novis

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Zdenek Bluenavel » 15 srp 2010, 17:09

Patlák neměl chybu, Bohoušovi velký dík, sice je pro mne frustrující opět fakt, že jsem model nestihl dodělat, ale za tu srandu nám to stálo...
Jsem zvědavý na fotky, myslím, že jejich vypovídací hodnota bude jasně popisovat atmosféru, naštěstí se Bohoušovi nepovedlo mne "cvaknout" v těch (pro mne) nejstrašnějších momentech naprostého a nekontrolovaného smíchu, slintání a frkání kofoly nosem...
Kluk je taky nad míru spokojený, myslím, že si tuhle akci opravdu užil (však víte) a "uvázl drápkem"...

P.S. Číča je, jak se zdá, v pořádku, začíná se probírat a teď si hoví u manželky v náručí...
Zdenek Bluenavel

PředchozíDalší

Odeslat odpověď
Příspěvků: 1433 • Stránka 17 z 96 • 1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 96

Zpět na Modelářské kluby