musím konstatovat, že jednak sme nahodili spadlej klíňák, ale co víc, vyfotili a taky zhodnotili sme Jendovu novou sousedku ... Přes to špinavý sklo sice pravda moc vidět nešlo ale tak... :-D
Dobrý den, a příjemné chvilky pro čtení dalšího reportu ožungrovské čokopárty v Hánově mlýně ze dní 27.-30.10.2022 Počasí nám ted vyšlo opravdu náramně ! Všude panovaly teploty kolem 10 stupňu, kdežto tam bylo nádherných 20-22 a sluníčko. sešlo se nás tam zase dost, - Přednosta - Peťa Tomančák - Lukáš Kuchyňka - panko Kosič - Milouš - Jožo ( Drevokocůr) - Ivan Gruncl - Tom Zecha - Jiřina Novis - Vláďa Turek (alias Ještěr)... promiň Vláďo, já prostě musel - Alf - Ondra OMASK - Já - celkem nečekaně dojel Hanz - Pavel Matoušek zbytek se sice pro neúčast omluvili, no snad jim to vyjde příště...
Přílohy
Alf s Ondrem už nemohli dospat, tak vyrazili, jako první snad už o osmi ráno. Není divu, že byli na místě těsně po poledni
první co, tak Alfa pozdravil jeho starý známý...nebo stará známá ???!!!
a pak i zbytek kamarádů, se kterýma se půl roku neviděl
Květný pozdrav od stolu s pobídkou kvapného příjezdu ostatních
Ale už se nám to pak začalo plnit. Ještěr dojel minutku před náma a těsně před třetí sem dorazil i já s panem Kosičem jako garde
jak minuty plynuly bylo nás stále víc - pan Té... s Lukášem Kuchyňkou, do toho ještě Pavel Matoušek a to byl důvod k ostavě hned
pak ještě dorazil Milouš s prvničkou u skupiny Jožem - trocha exotiky s tou slovenštinou nebyla na škodu.
Naposledy upravil JiříVránek dne 03 lis 2022, 22:30, celkově upraveno 3
DEN DRUHÝ - pátek ráno bylo zase nádherný počasí, pro ty, co se drželi na uzdě. Možná i pro mě by bylo super, kdyby byl svět bez chlastu a kocoviny... A možná taky bez Levelingu - Tímto apeluji na zbytek co disponujete jistou fotografií, zdržte se jejího nekontrolovatelného šíření internetem a mávněte nad tou situací raději rukou
Přílohy
a zase se to tam kdesi cicmá !
po mě bylo furt ještě prd, tak sem raději chodil objímat záchod a tu a tam něco málo udělat na eroplánech
kolem oběda se mi zaplať pán Bůh ulevilo, tak sem si malý pívo a štamprdlu dal. Šlo se ven grilovatm tak po chvilce už po kocovině nebylo ani památky
jak sem psal - bylo to, jako někdy v květnu, nebo začátkem září
po obědě se šlo zase něco dělat...
... až na někoho ! trojice Alf, Ujo a pan domácí se zbořili a postupně odpadávali
DEN ČTVRTÝ - neděle bilance - kluci pak sem dopl%nte ty vaše hotvý modely. Zejména pan Kuchyňka a jeho Hurricane a Ivanova stříbrná Avka, ať je to komplet