Takže volno mám v práci na výkendový patlák domluvený ( byla to šichta protože v Klokotech je pouť ), končím v sobotu v 7:00 a pak bych se mohl ukázat .
Chlapi, jak to vidíte příští měsíc s účatí na Křivonosce a E-day ? Jak už jsem říkal na Plzeň už si nestíhám vzít dovolenou , tak abych jí případně nahlásíl na akce v září .
tak koukám z okna a jsem docela rád, že jsme se dohodli na ten další víkend, už má bejt dobře a tepleji, dneska by to stálo za prdlačku navečer se půjdu kouknout na modely protože jedeme po návštěvách ( dokud můžeme ) tak můžu až později jinak bych valil hned.
No, tak bysme stavěli letadýlka na plovákách, plovoucí tančíky, obojživelné transportéry nebo lodičky... Ještě mne taky napadl "vodní hrad", ten mám v domečkách na vláčky taky v kitníku někde hluboko.
KPM Bluenavels Tábor ...Klubový pokřik? Ten nechtějte radši slyšet... začíná nevinně "zvukem ping" a pak je k***a, k***a, k***a, k***a, k***áááá!
Tak s plovákama nic nemám, lodičku taky ne a plovoucí tančík natož obojživelný trasportér taky ne Takže zůstanu u mixéru, kterej mám už v krabici na patlák