tak trochu, dává 120 litrů za minutu což si myslím je naprosto dostačující, právě jsem se vrátil z občerstvovací stanice dal si dvě orošený a trochu vody a je mi fajn, po celodením pobytu na slunku jsem dost hotovej, takže jdu zítra rozseknem ten datum a já pak vše připravím aby to bylo super a minimálně jako posledně!!tak zatím pic
Pánové, pokud potřebujete něco nakoupit na patlák v "kamenné prodejně", udělejte to dneska nebo zítra. Pak má paní 14 dnů dovču, většina "ešopů" tak rychlá není a bambula o patro výš má na krámě prd... a nebo spíš dva.
KPM Bluenavels Tábor ...Klubový pokřik? Ten nechtějte radši slyšet... začíná nevinně "zvukem ping" a pak je k***a, k***a, k***a, k***a, k***áááá!
tak je rozhodnuto, patlák se bude konat v druhém termínu a to jest 13-15.8. , protože ještě nevím kde budu makat tak se budu snažit ten pátek dorazit domů co nejdřív abychom to stihli takže jen velmi jednoduchou krabičku bez doplňků jo?? , kdyby nepřálo počasí tak to připravím uvnitř chatky, ale to se ještě uvidí jak bude takže nebudem předbíhat. už se moc těším pařmeni
Chápu to tedy dobře, že to bude dospělácký sraz, bez pedagogického působení? Takže bych normálně mohl nadávat, kdybych chytl "Boďův syndrom" a i na mé straně stolu se "střílely součástky"?
KPM Bluenavels Tábor ...Klubový pokřik? Ten nechtějte radši slyšet... začíná nevinně "zvukem ping" a pak je k***a, k***a, k***a, k***a, k***áááá!
Zdeňku!?!? ty taky umíš nadávat?? tomu se mi ani nechce věřit tak klidný a vyrovnaný člověk ...
Chlapi ještě musíme dát dokupy kolik nás bude, jestli jen čtyři nebo i nově příchozí,dámy děti a tak, abych byl schopen na to včas zareagovat a případně tomu uzpůsobit situaci, mám trochu opožděné reakce jo a mám sehnat to chlazení??
Pokud jde o nadávání - umím... Na modelařinu bych se soustředil víc než na pití piva v úrovni okresního přeboru nebo dokonce ligy, abysme z patláku neměli chlasták, takže mi to chlazení připadá tak trochu zbytečné (abychom se ve finále nemuseli nutit). Ostatně myslím, že na větší "minutové výkony" ještě příležitost a šance bude... Modelit budu sám.
Jen se nedělej Zdeňku, však do tebe houbička také pěkně tekla. Já jsem to však trochu podcenil a dva dny mě pálila žáha. Od té doby nosím sodu s dvěma uhlíky v kapse všude s sebou. Ápropos: Jak pokračuješ s tím tvým tančíkem z patláku?
Jestli ono to nebude tím, žes to statečně míchal s tím Konkorem ode mne... Tank s konečnou platností oplechovaný, dodělaná "elektrika" k těm vnějším spouštím hasičáků, hnací kola zúžená, pásy poskládaný a čekám na dodávku dekálů - jak je budu mít doma, tak finišuju... Mám rozdělaný další dva tanky... a tak budu mít z čeho vybírat.