ku.va,ku.va,ku.va,ku.va!!Dalšímu patláku zdar!!Jak jsme se domlouvali tak další patlák bude u nás, navrhoval bych 6-7-8.8. nebo následující víkend co vy na to??Dajtě hlavy dohromady, není problém se spaním na chatičce se v klidu vyspí 5 lidí a když bude někdo chtít postavit stan tak lze také,jediný problém je ten s vodou musí být balená, páč ta co je ve studni není na pití, bo by sme se mohli posrať... v pátek a v sobotu je možnost točeného pivka ( v so i oběd ) hned vedle je hospa.
teda pánové vy mi dáváte osobně bych tedy radši upřednostnil ten druhý termín, ale ani s prvním nemám problém, takže demokratickou volbou budeme hlasovat ať každý napíše jedno jemu nejvíce vyhovující datum a podle toho se rozhodne.Jinak na chatičce je vše krom tekoucí vody, ta se musí nosit od studně která je bratru asi 30metrů daleko a Novisi ty ten první datum nemůžeš?
PS: kompresory tahat nemusíte, mám dva, jeden malej a jeden velkej, kterej by nás utáh všechny a ještě by čekal až něco ufouknem, jen se musí udělat přechodka z velký na malou hadici
Jo a ještě k tomu dalšímu patláku, v září se mnou nepočítejte páč se máme rozsypat takže já budu úplně mimo a s jinýma starostma takže spíš až v říjnu.B
Klucí klídek, já můžu furt (neříkejte to manželce, já to tutlám ), takže se přizpůsobím. Tím je jistota, že z Vašich tří hlasů nebude "plichta" a tím se to rozsekne...
Bohouši, podle toho, jak ten kompresor popisuješ, tak když na něj namontujem píďolku a pustíme vzduch, tak nám to vykloubí rameno, jo? Že on je původně na foukání gum na traktor...
KPM Bluenavels Tábor ...Klubový pokřik? Ten nechtějte radši slyšet... začíná nevinně "zvukem ping" a pak je k***a, k***a, k***a, k***a, k***áááá!