Vojta Novák, KPM ZNOJMO Hotovo: Spitfire Mk.Vc (Eduard 1/48), Silbervogel (Takom 1/72) Shelf of shame: 20+ Běžte radeji lepit... Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Sákryš já jsem v sobotu zase na dědině, jsem zvědav kdy se mi zadaří konečně se na nějakej meeting dostavit ???!!! Focení...... zkusim to ještě tento týden ale nic neslibuju pravděbodobnější to je příští týden,takže noste modely ať to stojí za to!!!!! Sláva už dal na stránky KPM Znojmo další fotky, tak se můžete pokochat P.S. Slávo nezapomněl jsi na někoho, mně tam jeden člen chybí a zrovna ty hodně zajímavé věci ??!!
Vojta Novák, KPM ZNOJMO Hotovo: Spitfire Mk.Vc (Eduard 1/48), Silbervogel (Takom 1/72) Shelf of shame: 20+ Běžte radeji lepit... Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Bud píše:Už jsem s tím focením asi dost otravnej co ???
já bych byl rád když bys mi moh něco nafotit-kdyby bylo co!