Pánové, podívejte se do svých kalendářů, osobních plánů, tanečních pořádků nebo diářů... Co tam vidíte??? Dušičky, Mikuláše, vánoce? No to taky, ale my v prostoru a čase správně orientovaní vidíme, že čas nám rychle utíká a že... BUDE PATLÁK, už za čtrnáct dnů, 18.-20. listopadu! Do konce příštího víkendu (12.-13. listopadu) mi pošlete mi SZ a nespěchejte, klidně si dejte na čas, abyste měli jasno, jak to bude a neslibovali jste něco, co pak neklapne. Těžko se pracuje s informacemi typu "když odpadne to a to a nic dalšího mi do toho nevleze, tak určitě dorazím..." a nebo "když se dokážu domluvit s..., tak nastopro budu a se mnou ještě..." Jo a veďte v patrnosti, že 17. je svátek, to je "předpatlákový čtvrtek"... Až budeme mít jasno ohledně počtů, naplánujeme podrobnosti ohledně stravování patlavců...
A co takhle porada v hospodě? Boďa už přešel na zimní čas a má ho víc - takže se na to ptal. A co vy ostatní, jak jste na tom vy? Stůl je zamluven Na Mýtě na pondělí 14. od 19:00 pro 7 osob, s Kovym a Laylem počítat nemůžeme...
KPM Bluenavels Tábor ...Klubový pokřik? Ten nechtějte radši slyšet... začíná nevinně "zvukem ping" a pak je k***a, k***a, k***a, k***a, k***áááá!
PATLÁK je tu! Jasno ohledně počtů máme už naprosto absolutně definitivní, počítáme s 8 (osmi) lidmi, tedy s Richardem, Boďou, Radkem, Ivošem, Honzou, Petrem, Barykem a s mojí rozložitostí... Od správce máme "zelenou", doufám, že máte zabaleno... Vezmu s sebou zřejmě sadu DVD Band of Brothers a Jak jsem vyhrál válku (An Ungentlemanly Act), nebojte, není tam Lennon ani žádní barevní vojáci. Na místě budu cca v 15:00 a budu rád za každého kámoše, který mi pomůže se stavbou "patlárny"...
Máme tu Den D a jdem na to...
Přílohy
Myslím na ty, kteří se nevrátí, myslím i na ty, kteří se sice vrátili, ale už nikdy nebudou takoví, jací byli... A myslím i na ty, kteří nás tam posílali a sami seděli za pecí...
Naposledy upravil Zdenek Bluenavel dne 18 lis 2016, 08:35, celkově upraveno 12
KPM Bluenavels Tábor ...Klubový pokřik? Ten nechtějte radši slyšet... začíná nevinně "zvukem ping" a pak je k***a, k***a, k***a, k***a, k***áááá!
Já se Zdendo omlouvám, nenapsal jsem, ale na háku to nemám! Jako téměž každý patlák se ukážu max. v sobotu na čumendu (s dětma/dítětem) a podat referát na téma vozové hradby... píšu stále diplomku, už třetí verzi a už mi dochácí čas, tak ani na to modelaření chuť není (teda ta by byla, ale nejde to:( )... Kovy
Proč, vždyť když jsme se bavili naposledy, tak jsi říkal, že ani tentokrát to nepude..., vedl jsem to v patrnosti, takže žádný stres. Buď rád, žes nedělal diplomku jako já kdysi, to bude taky vyprávění, až se budete válet smíchy. Ale určitě se stav i s holkama... Na ten brífing se zvlášť těším, doufám, že to budeš mít v powerpointu s animacema.
Já si nebyl jistý jestli jsme to už řešili... každopádně dík za připomenutí... ppt ani nic jiného nechystám, sice je zpracovaná, ale "pane wachmajstr to by člověk blil" ne pro civil...ukáži ti zápis komise NQŠ (a tuším, co mi řekneš) to bude muset stačit. Jo a Afriku mi taky zrušili, ale to se dalo čekat.
Obvyklá otázka před patlákem, chce někdo něco z Budějckýho MPM? Pudu tam zejtra dopoledne, tak bych to potřeboval cca do 10 vědět.
Vladimír Bareš Rozdělaný: Tatra 813 CAS32, Chevy Monte Carlo 1978, USS Princeton CG-59
na všechny dvojí metr máte takhle to přeci nejde dál jedny mentalitou omlouváte druhý čeká kriminál _______________________________________________________________________________________________
Pratele, mam prosbu. Byl by nekdo ochoten me zitra spolecne s matrosem prevezt z Tabora do Hlavatcu? Jelikoz jede vlak 4 hodiny, tak v Tabore budu mezi treti a ctvrtou tedy odvoz bych videl tak na tu ctvrtou. Predem dekuji za odpovedi
Máme za sebou poslední letošní patlák, v pořadí už 33., tedy tak trošku "pseudokulatý". Víkend je tedy za námi, máme odpatláno. V osmi účastnících jsme si pěkně užili a i přes jisté technické potíže to stálo zato. Moc děkuju těm, kdo zajistili stravování ať přímo (Boďa se ukázal jako skutečně schopný kuchař) nebo zprostředkovaně, tím myslím samozřejmě naše manželky a partnerky... Velmi oceňuji pomoc při stavbě "patlárny" a pak při jejím nedělním "bourání" - tohle je pro mne pomoc k nezaplacení a jsem za ni opravdu rád. Termíny pro příští rok se budou zřejmě měnit, probrali jsme to se správcem, takže počkáme a uvidíme, jak se to utřese..., jakmile budeme mít termíny zajištěné, dám vědět... (tady budou fotky, Petr mi je už poslal, jsou moc pěkné, počkám ještě na Baryka)
Přílohy
Baryk mne pokaždé překvapuje tím, jak široký má záběr...
kromě "velkých" letadel staví taky velké lodě a nejen ty, ...
on totiž staví taky malá letadla, která jsou opravdu malá...
taky staví malá auta, která jsou opravdu, ale opravdu malá...
staví taky náklaďáky a ne jen jeden kus daného typu, taky tanky a...
a takhle to vypadá, když se porovnávají jednotlivá měřítka.
Boďa se naopak v poslední době věnuje jenom jedinému typu...
jedinému, ale zato opravdu z gruntu a do nejmenších detailů...
staví Thunderboty a taky ne jen jeden model...
a všechny přerývá, opravdu VŠECHNY a PŘERÝVÁ...
Naposledy upravil Zdenek Bluenavel dne 03 pro 2016, 16:31, celkově upraveno 1