Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Ostatní ‹ Modelářské kluby
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

KPM Bluenavels Tábor

Odeslat odpověď
Příspěvků: 1433 • Stránka 81 z 96 • 1 ... 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84 ... 96
  • Odpovědět s citací

Re: KPM Bluenavels Tábor

Příspěvekod Boda » 27 kvě 2015, 19:08

:cool: :cool: POTVRZUJI TÍMTO, ŽE TERMÍN ČERVENCOVÉHO PATLÁKU JE ZAMLUVEN DOMLUVEN A ODSOUHLASEN

ZBYTEK POŘEŠÍME STANDARDNÍ KOMUNIKAČNÍ CESTOU SMS A EMAILY.

:cool: :cool: :cool: =; =; =; O:) O:) O:)
BLUENAVELS Tábor
Boda

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Baryk » 27 kvě 2015, 22:41

Super, už se těšim a dělám poznámku do kalendáře. Je to v období avizovaný celozávodní dovolený, takže bych se teoreticky moh dostavit co nejdřív a pomoci s přípravou patlárny. Bude zas stejná nebo nás umístí do jinýho kumbálu?

Co se týče pozemní britský sekce, tak tý se budu účastnit asi jako posledně, takže si sem tam odskočim k německý a sovětský, možna i japonský :-)

Takže akorát zreviduju a poupravim obsah bedýnek a věci budou přpravený :-)

P. S. Foťák je stále v pr, ale snad už ho brzy dostanu dom, nebo si sebou vemu volnou flašku :-)
Vladimír Bareš
Rozdělaný:
Tatra 813 CAS32, Chevy Monte Carlo 1978, USS Princeton CG-59

na všechny dvojí metr máte
takhle to přeci nejde dál
jedny mentalitou omlouváte
druhý čeká kriminál
_______________________________________________________________________________________________
Baryk

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Zdenek Bluenavel » 30 kvě 2015, 10:09

Tady je druhá desítka fotografií z patláku v Malšicích. A kdybyste pánové četli, co jsem napsal hned po patláku a zbytečně se nevykecávali, tak ty fotky mohly být hezky za sebou...
Přílohy
DSC_0337.jpg
Je třeba poděkovat cateringu, tedy všem, kdo pomohli zajistit stravování účastníků... Mějte na paměti, že lednička v zasedačce je opravdu malá, na chlazení nápojů moc místa nebylo, jídlo mělo přednost. Ještě štěstí, že whisky či whiskey není třeba chladit...
DSC_0341.jpg
Byla to "čihošť" vymyslet to tak, abychom slepili co nejvíc a přitom nespojili vanu korby s jejím horním dílem napevno tak, aby se dalo "laborovat" s článkovými pásy. Dan postupuje podle pravidla "dělám přesně to, co děláš ty..." a... pásy z článků.
DSC_0342.jpg
Okolnosti nedovolily, aby se Boďa zúčastnil patláku "fulltime", je však třeba připomenout, že na jeho bedrech byla odpovědnost a velká část organizace. Přijel v sobotu a užil si patlání alespoň do pozdního odpoledne...
DSC_0343.jpg
Tak tohle je model, kterému se Jarda věnoval celý víkend, staví ho po etapách už nějaký čas, ale vždycky jen na patlácích. A to musím podotknout, že navíc přiložil pomocnou ruku a "omadloval" Danův i můj model, protože já měl zrovna "fakt těžkej kopr"...
DSC_0344.jpg
"Nech-mně-bejt-sakra!" Užívám si chvíle, kdy na jednom z modelů pracuje Jarda a pomáhá mi překonat ten výše zmíněný "kopr". Byť se to nezdá, tak dělit pozornost na dva modely jednoho pěkně vyčerpává.
DSC_0346.jpg
Bohouš "patlá Spíta", čímž leteckým elementem doplňuje naši "britskou pozemní sekci"... Bylo na něm vidět, že ho krátká doba na patláku moc mrzí, soustředění z něj vysloveně odkapávalo, moc se srandování ostatních nevěnoval...
DSC_0347.jpg
Podle modrého pupku je vidět, že tohle je můj model před tím, než se mu začal věnovat Jarda. Podle návodu v Modeláři jsme měnili korbu "C" na "D", já musím změnit i příklop řidiče.
DSC_0348.jpg
A tohle je model Danův, horní díl korby je přerytý, přetmelený a zrovna je v péči "Jardova drátenictví" (tedy není vidět, protože je na jeho stole)... Danovi podle obrázků zůstane na modelu původní, do stran otevíraný příklop řidiče.
DSC_0349.jpg
Richard nastříkal interiér celého modelu podkladovou barvou, později se bude věnovat "tunelu", tedy vstupu do přepravního prostoru Achzaritu. Ten už bude bílý, zbytek zůstane v černé, aby měl "tu správnou optickou hloubku"...
DSC_0351.jpg
Ve správné škole musí být koutek živé přírody. Gekončíci (ti mi byli opravdu sympatičtí), malá krajta tygrovitá (ta mně tedy ne...), dva draví šneci - (h)oblovky a tenhle "leguán jak poleno". Pozoroval náš pohyb a občas bylo vidět, že dokonce dýchá...
KPM Bluenavels Tábor ...Klubový pokřik?
Ten nechtějte radši slyšet... začíná nevinně "zvukem ping" a pak je k***a, k***a, k***a, k***a, k***áááá!
Zdenek Bluenavel

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Layl » 30 kvě 2015, 16:13

Hlásím se na Červencový patlák aneb zpátky do školních lavic :cool:
Layl

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Boda » 30 kvě 2015, 19:55

Zdar kocoure!!!Budeme se na tebe tešit!!A to hodně, neb křídel je tam pomálu :lol:
BLUENAVELS Tábor
Boda

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Layl » 31 kvě 2015, 12:15

Přesně tak! Křídel není nikdy dost, ale budu držet pomyslnou basu a přinesu si Spitfira možná i dva :)
Layl

• Odpovědět s citací

Příspěvekod ZdaraCZ » 02 čer 2015, 13:29

A já se na červencovým patláku pochlubím s modelama z letního tábora
ZdaraCZ

• Odpovědět s citací

Příspěvekod ZdaraCZ » 03 čer 2015, 16:46

Omlouvám se jestli to sem psát nemám ale pomohli by ste mi prosím s výběrem na Modelářský tábor ?

Potřeboval bych vědět jestli je tenhle M18 Hellcat dobrá koupě
http://www.mpmshop.cz/bojova-technika/1 ... 13255.html

Pak mám tady teda IS-3 od "Tamky" a jelikož je to od "Tamky" tak se nemusím ani ptát že ?
http://www.mpmshop.cz/bojova-technika/1 ... talin.html

Zdendo, moc se omlouvám "Matilda" padá nemohu ji nikde najít v prodeji :( tak si holt budu muset vybrat něco jinného čemu se dostanu pod "pancíř" , Pokud máš nějaký nápad nebo radu co bych si mohl postavit (nebo jestli máte někdo nějakej jinej nápad tak mi prosím napište do "SZ" )

Děkuju moc.
ZdaraCZ

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Baryk » 03 čer 2015, 22:06

Prd si pomatuju, ale novou Matildu od Tamky sem myslim viděl u nás v MPM, stejně tak Hellcat od Acady (ten tam dneska byl na 100%). IS-3 by se tam možná taky našla, ale tou si nejsem jistej. Můžu se ti po Matildě kouknout, případně opatřit, stejně si tam pudu pro buldozer od Miniartu a omrknout novinkovou piditatru od SDV :-)
Vladimír Bareš
Rozdělaný:

druhý čeká kriminál
_______________________________________________________________________________________________
Baryk

• Odpovědět s citací

Příspěvekod ZdaraCZ » 05 čer 2015, 09:32

Díky Baryku jestli by ses mi teda na tu matildu kouknu a popřípadě napsal cenu moc děkuju.
ZdaraCZ

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Baryk » 05 čer 2015, 10:26

Chystám se tam přespříští tejden (po 15.6.) a cena byla cca 860,- jestli se dobře pomatuju.
Vladimír Bareš
Rozdělaný:

druhý čeká kriminál
Baryk

• Odpovědět s citací

Příspěvekod kovyCZ » 08 čer 2015, 18:18

Kolegové gratuluji k úspěšnému patláku:)

Mám dotaz: máte někdo zkušenost s eshopem http://hobby-space.com ? rád bych si u nich něco koupil, ale na netu jsem našel pouze negativní recenze. Tak bych se nerad spálil.
Jinak užívejte léta:)
Kovy
"war does not determine who is right, only who is left"
rozestavěno: 1:35 ASU-57 - Vltava 66
Moje galerie hotových modelů
sculpting figurek: vojáci AČR
kovyCZ

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Zdenek Bluenavel » 09 čer 2015, 07:36

kovyCZ píše:Kolegové...máte někdo zkušenost s eshopem?...

Richard od nich nejméně jednou nakupoval a neměl problém, ještě jsem to u něj ověřil dotazem, platil z účtu...
Drž se a nelez moc na sluníčko, ať nemáš čelo opálený podle baretu nebo škopku.
A foť, co můžeš a co nemůžeš, to foť taky, ale tak, aby Tě nikdo neviděl... :foto:
A hlavně, ať se o vás nedočtem v novinách, však víš... M:-)

Termín patláku v září zamluven na 26.-27., tedy na poslední celý víkend - a jen připomínám, že to je taky E-Day. Už to máme vyzkoušené, pošleme delegaci na nákupy... Učiňte si tedy patřičnou poznámku do deníčků, elektronických diářů, nástěnných, stolních eventuálně i jiných kalendářů, tanečních pořádků a osobních plánů, ať vám do toho něco "nevlítne", jako třeba tchýně nebo jiná živelná pohroma.
Ten nechtějte radši slyšet... začíná nevinně "zvukem ping" a pak je k***a, k***a, k***a, k***a, k***áááá!
Zdenek Bluenavel

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Layl » 09 čer 2015, 11:11

Jeden dotaz na patlák toho 26.-7. Září. Bude se konat na "našem" klasickém místě a nebo budeme hostovat v Malšicích?
Layl

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Zdenek Bluenavel » 09 čer 2015, 11:23

Layl píše:Jeden dotaz na patlák toho 26.-27. září. Bude se konat na "našem" klasickém místě a nebo budeme hostovat v Malšicích?

Bude zase "v penžijónku", prostě "tam u nás"... :celeb: Ale škola (patláky květen, červenec) má taky něco do sebe, vidím tam dost pozitiv...
Naposledy upravil Zdenek Bluenavel dne 01 zář 2015, 07:42, celkově upraveno 1
Zdenek Bluenavel

PředchozíDalší

Odeslat odpověď
Příspěvků: 1433 • Stránka 81 z 96 • 1 ... 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84 ... 96

Zpět na Modelářské kluby