Takže středa a basta fidli - na kolik hodin to mám Na mýtě objednat, 18:00 nebo pro jistotu na 19:00, aby ti, co mají střelby, nedávali kvér do skladu zasranej a ti, co střelby nemají ještě stihli manželce dokázat, že "nemám problém kdykoliv" u nich znamená i ve středu, teda než vyrazej do knajpy? A pro kolik lidí mám chtít stůl?
KPM Bluenavels Tábor ...Klubový pokřik? Ten nechtějte radši slyšet... začíná nevinně "zvukem ping" a pak je k***a, k***a, k***a, k***a, k***áááá!
takže jak napsal Zdenda, středa je jasná, bo ve středu p....j jen hňupy, já bych raději až na sedmou páč manažerka je na služebce a nevím kdy přesně dorazí.
Dnes dobrá akce v Písku - Jirka s Radkem brali nějaká ocenění, Boďa jen vystavoval a já přikuloval... Na středu 19:00 zamluvený stůl pro 8 lidí na Mýtě - poičítám s Radkem, Richardem, Boďou, Jirkou, Kýbym, Petrem, já budu sedmý a kdo se objeví dál, jestli třeba Kovy, to bozi vědí... Jedna záložní židle tam prostě bude.
KPM Bluenavels Tábor ...Klubový pokřik? Ten nechtějte radši slyšet... začíná nevinně "zvukem ping" a pak je k***a, k***a, k***a, k***a, k***áááá!
Čau Draku!!Vše proběhlo v nejlepším pořádku, samo, že jsme na Tebe zavzpomínali a už se těšíme na Tvoji účast na patláku.Máme nového člena, nevím zda se znáte, ale je to Petr a dělá taky letadla!!!Takže naše křídlo se pomalu rozrůstá!!Jo a Radek si na příštím patláku stříhne Avengera, takže to bude fajné, alespoň to říkal a já ho k tomu taky lámu .Takže se na Tebe těšíme a za chvíli jsi tady!!Drž se i se zbytkem osazenstva a jenom klidnou náplň vašeho času!!!