Ahoj Zdendo, je to tady velká pohoda, Baryk si už začal mlaskat při pití rezavé vody, a kromě toho vyluzoval zvuky i v ložnici.Podobné, velmi pravidelné, ale tišší zvuky vyluzoval na dnes i Radek.Vše funguje tak jak má akže jsme spokojeni, bylo navázáno další modelářsko pracovní přátelství takže doopravdy super patlák. Chvílema se to tu trochu zvrhávalo , takže je třeba tvůj dohled a kontrola!!!! Hlavně se uzdrav!!Až pojedu tak se u tebe stavím s věcma.
Termín příštího patláku byl potvrzen na 27.-29. března 2015. Tedy ode dneška za 60 dnů..., přičiňte si poznámku do kalendáře, ať vám do toho něco nevlítne... A tady je (pro nás místní) jeden isnpirativní "link", který sice udělá radost spíš technikářům, ale ani letadýlkářům by to být jedno nemuselo: https://www.youtube.com/watch?v=k0opVy7_6k8&wide Schválně, kdy vám dojde, kde to tenkrát natočili? Samozřejmě mám na mysli tu první část...
Naposledy upravil Zdenek Bluenavel dne 05 bře 2015, 18:53, celkově upraveno 1
KPM Bluenavels Tábor ...Klubový pokřik? Ten nechtějte radši slyšet... začíná nevinně "zvukem ping" a pak je k***a, k***a, k***a, k***a, k***áááá!
Tak, správně - Layl poznal trig. 482 Na Chlumu..., kdo se vydržel koukat až do 9.-10. minuty, musí mu to být jasné..., Kotnovská brána, Tábor... Laylova hláška "píšu si Áčko" je boží, doslova a do písmene sedí jak prdel na hrnci. Jsem rád, že o Tobě slyším/čtu a že jsi v pořádku. Držím palce, ať Ti motivační koláček přibývá a "číslo klesá" den za dnem. Nikoho tam nenechejte... Boďo, jinak to nejde, druhý antibiotika zabraly naštěstí pěkně - až jsem se divil, jak rychlá to byla reakce. Už jsem musel "do procesu", protože jinak bych po těch čtrnácti dnech už hrnul před sebou hromadu práce jak buldozer... Sice si ještě moc nemůžu vyskakovat, ale je to lepší, mnohem lepší - snad mi to zas nepodrazí nohy.
KPM Bluenavels Tábor ...Klubový pokřik? Ten nechtějte radši slyšet... začíná nevinně "zvukem ping" a pak je k***a, k***a, k***a, k***a, k***áááá!
Mám tady "hot news" ze soutěže ve Stodu: novis "vzal" se svými modely dvě ceny - první místo v kategorii letadel 1/48 a druhé místo ve vrtulnících. Další podrobnosti následují. HIP, HIP, HURÁ!
Jirko gratulace! Na patlák se asi přijedu podívat a pokecat (ještě bude čas). Teda pokud se sejde správná konstalace hvězd a já trefím "ten správný" čas Nicméně mám pro vás nabídku: Dostal jsem od kolegy kilovku pravého zeleného afghánského čaje. Já jej asi celý nespotřebuji tak jestli někdo máte zájem, rád se podělím. Dostal jsem i nějaké jejich cukrovinky - tak ty taky vezmu na košt:)
Při dnešní návštěvě u Zdendy jsme se shodli na ponovoroční schůzce, proto prosím napište komu by se hodil jaký termín a navrhněte náhradní místo, kdyby na obvyklém nebylo možno uskutečnit.Bylo by dobré to zvládnout do 22.2.2015 aby jsme se domluvili na případné návštěvě soutěže v Písku.Boďa