POZOR! Vyhlašuji pohotovost. Patláku se zúčastní David s Terezkou, což jsou dvě neřízené střely. Dojde tedy i na pedagogickou činnost u našeho modelářského potěru. Hobbyboss je skvělá volba. Zatímco děti dají dohromady těch osm součástek za pár minut, my se budeme peklovat s pětatřicetinami. Doufám, že jim jich koupíš víc?! Asi tak třicet
David a Terka, to jsou tihle dva krajníci? download/file.php?id=460284&mode=view Ještě štěstí, že ten můj teenager (14+) má už program, to by bylo trio zbojníků... Už kušnil, že by radši jel se mnou a na odpověď "Zjistím co a jak a příště se uvidí..." reagoval zuřivými leč bezhlasými posunky směrem k matce pečovatelce... Asi chtěl naznačit, že ona modely opravdu nestaví, zato peče...
KPM Bluenavels Tábor ...Klubový pokřik? Ten nechtějte radši slyšet... začíná nevinně "zvukem ping" a pak je k***a, k***a, k***a, k***a, k***áááá!
JO,jo Helenka o víkendu upeče možná bublaninu. Ale musíme na třešně. Tak jsem se pustil do toho IDF Supershermana, že si začistím jen pár pojezdovek a slepím lauf, načež jsem zjistil, že to bude tak poloviční scratch. Nic nesedí a co sedí, tak je vymyšlené. Vivat Academy Budu muset pít hodně kafe a moc nespat, abych ho stihnul. Ti Korejci ty modely už pomalu dělají jako LEGO. Stejně detailní
No akademka má co dohánět. Ani ten řetěz tam nedaj. Máš velmi nadaného synka. Pozorovací talent má určitě. Všechny typické tvary pro šermíka tam jsou a podobá se originálu. Což se nedá říct o té korejské obludě.