Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Ostatní ‹ Publikace, časopisy (Publications, Books and Magazines) ‹ MODELÁŘ ‹ Extra
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

09

Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

Re: Extra 9

Příspěvekod Milan Holzapfel » 30 črc 2008, 12:52

doktor píše:a MNE TENTO SPECIAL OSTALY MACKY A MUSIM SI ZOHNAT DRUHY :cry: :cry:

Třeba ta kočka vyjádřila svůj názor na kvalitu obsahu. A mohlo být i hůř! :grin:
"Myslel jsem, že blbě vidím a .. doktor mi to potvrdil. Teď už v klidu stavím tak jak vidím!"
Rozestavěno (některý už dlóóuho): čs. Spitfire LF Mk.IXe 1/32 , Bloch MB 152C.1, 1/32, P-51D Mustang, 1/32 - Dragon
Milan Holzapfel

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Matej Kavečko Paluda » 07 srp 2008, 06:26

Ja som si prečítal skoro všetko.Najviac sa mi ako technikárovi páčili Honzove téčka, i keď som ich videl už aj tu. Potešil hlavne zoznam úprav a chýb stavebníc. To, že majú kríže neriešim, proste, keď sa mu to tak páči, tak to tak má.....ostatne je to do jeho vitríny, takže kecy typu "prečo kríže? " sú zľahka zbytočné. Mňa tu pár ľudí na fóre pozná, sám Honza vie, že ja radšej zeleného rusa, ale zasa keby každý staval iba zelené alebo iba nemecké kamo, bola by to nuda. Taktiež tu padla tu zmienka o tom, že ruské kamo sú motónne.
To by som netvrdil...keď sa človek pozrie poriadne do publikácií, tak zistí, že je i dosť atraktívnych viacfarebných kamo.....to je skôr o lenivosti hľadať. Kto hľadá nájde. Proste a skrátka je to o tom, že niekto si postraví Nemca kôli tomu, že má peknú kamufláž, iný zasa Amíka, Rusa či Brita, pretože sa mu páčia tvary vozidla...u každého zaváži niečo iné.
No a aby som sa vrátil k téme....článok o Su-27 bol veľmi zaujímavý,vôbec som netušil, že tieto zeme vlastnia takéto stroje (kam do prdele sa hrabe naše letectvo :grin: ). Postup maľovania figúrky taktiež dobrá vec, hoci to už v Modeláři bolo niekoľkokrát, to sa hodí vždy. A článok o Delfínovi síce výborne spracovaný, ale toto lietadlo sa mi nikdy nejak zvlášť nepáčilo. Scifi "V poli trosiek" paráda, a to sa o scifi nejak nezaujímam, ale sú tam dobré postrehy k stavbe, ktoré využijú i technikári a pri posledných tendenciách možno i lietadielkári. A článok o ČS letectve je taká fajná haluz, celkom dobrý odvaz od reality.
Celkovo vyvážené číslo, z každého rožku trošku...
Matej Kavečko Paluda

• Odpovědět s citací

Příspěvekod gralex » 08 srp 2008, 20:11

K tomu Poli trosek: Uz sem autorovi pochvalil na Ma.Kforu vydarenej clanek a byl rad ze ma reakce od nekoho kdo to skutecne cesky cetl :D
Aleš "Gralex" Gregorek 23 let - ŠTĚTEČKOVÁ GALAXIE
[ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
gralex

• Odpovědět s citací

Re: 09

Příspěvekod pařan » 03 říj 2010, 20:10

Měl bych dotaz, neposlal by mi prosím někdo naskenovanou tu fiktivní historii československého letectva? Docela mě to zajímá.
pařan

• Odpovědět s citací

Příspěvekod pařan » 04 říj 2010, 20:39

Děkuji Ujíkovi. Je to velmi zajímavé, sice to skutečně vyznělo jako "pravé" informace, ale bokorysy jsou moc pěkné. Klidně bych si dal říct i další techniku.
pařan

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Tety » 25 říj 2010, 09:55

Nejslabší sešit, co zatím vyšel, další si napřed někde v knihovně prolistuju než za něj vypláznu skorem kilo, na utření zadku je to drahej špás a škrabe a na podpal se taky nehodí. Kde jsou časy Sešitů typu Španělská škola, Jak na dřevo, Jak na kovový povrch a podobně :x
Tety

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Bob 1 » 25 říj 2010, 16:09

Co jiného ale normální plastikový modelář stavící normální letadla nebo techniku potřebuje vědět ?
Pracuji na: Spad XIII 1/72; Zis6 + M-30; Zis-10; GMC 352 + návěs; NYC 4-6-4 Hudson; T-34/85...
Bob 1

Předchozí

Odeslat odpověď

Zpět na Extra