Ta MODULACE je rozhodně zajímavá,ale nevim jestli bych na to měl trpělivost. Na některejch modelech se mi to vůbec nezdá, ale todle se mi líbí. Každopádně z výsledku bych to snad ani moc nepoznal, že je to celý stínovaný,prostě jako celek to působí dobře. Co mě jediný zaráží sou ty dlouhý nehty!! Pan Wilder by si je měl ostříhat. Jinak se mi zpracování čísla celkově líbí.
myslel sem že se o té modelulaci dovím tak nějak víc ale je to docela normální stepbajstepík sherman je hodně slabej zbytek sem si přečet ale jen ze zájmu
No mě se 10 líbí moc! ...............až na Shermana...ten je..........divnej.... Bomba články sou o Migu29 a WWI letadlech!!
Spomienka na slávne 20. storočie: Striedavo sme kľučkovali medzi padajúcimi bombami a padajúcimi hovnami,..... A všade samé čisté zásahy! „Nesouhlasím s tím, co říkáš, ale do poslední kapky krve budu bránit tvé právo to říci.“ — Voltaire
Článok k Mig-29 je super. Nakoľko jeden oddychuje na skrini tak sa naozaj hodí. Zaujala ma v ňom zmienka o tom, že sa uvažovalo aj o kúpe 12 kusov Su-27. Je škoda že k tomu už neprišlo.
Rado Sucháň 50 rokov
«Never in the field of human conflict was so much owed, by so many, to so few»
no ten šerman je po tom Pantheru jak pěst na oko ještě když ty članky sou hned za sebou. čtu o pantheru a nejednou takova facka po otočení stránky U toho Panthera se mi modulace libi. už min ten všudypřitomny čiping. no a zezadu to vypada jako semafor