chcel som to dat do vlastneho chlieviku ale marder mi otvoril oci (dakujem) ponevac som mal pokazeny komp.mozno je to uz oneskorene ale TAKTO TO VIDIM JA:Takze v rukach mam nove cislo modelara hmmm.... co to asi bude... bol som velmi zvedavy na obsah kedze v modelari 8/2007 nam pan Martin Salajka sefredaktor oznamil ze odchadza...No tak cestou domov si prezeram obal na ktorom je EC 145 od Vladimira Begera.Pridem domov sadnem si a otvaram a zrazu co to je?! Neaka divna predna strana nie? Inu ziadny prihovor len obsah, no nic listujem dalej.A co je zase toto?! "ŽIŽKOVSKÝ PAVALAČ" kruci novinky na zaciatku ????Ved tam byvali recenzie nie?NO nevadi idem dalej neaky hetzer od TAMIYI a drrrrb reklama.A konecne neaky model SU-100 alebo poranena selma.Ale cela recenzia je neaka divna otocim list a drrrrrb reklama...Dalej tu mame CONDORA od revellu recenzia zase nic moc na moj vkus extremne malo fotiek v minulosti by bol takyto model rozpisany do podrobna a rozdeleny na dve a mozno aj viac casti ako napr. Avenger alebo Dambuster.A drrrrrrrb zase reklama . Dalej tu je mig 3 ten ma dost zaujal lebo je tam aj sekcia how to?! co bude dufam aj v ostatnych modelaroch.Nitovaci vykres A-10A THUNDERBOLT II.A drrrrb reklama ...Dalej celkom schopna recenzia toho era a po nom EC 145 od majstra BEGERU.Ponorka Wuhan a Yamaha typu klasickej recenzie s mala fotkami a drrrrrrb reklama.Potom neaka peep show kde je fotka ktora je aj tu na fore kde bola ostra diskusia Hammer vs. Jezvečík ohladne hrdze (ja som za hammera).Dalej tu mame ROLL OUT coz je asi pod poklickou neaka KORNAJSNA na kolieska Dioptrie NAVíC a drrrb reklama.Nasleduju STRIPKY O CESKOSLOVENSKOM LETECTVU, INZERCE, CHUMELENICE (to ma dojaloako jezvecik popisoval nebezpecenstvo modelariny...) a dalej prihovor JEZVECIKA a zas reklama a k.rva listujem listujem dojdem na koniec a sakra zase listujem listujem a zase koniec kde je diorama?? TO CO JE?! prelistujte si hociakeho modelara minimalne jedna diorama ja v KAZDOM.
HODNOTENIE :4 z 10 bodov inu SLABOTA dufam ze sa to zmeni a nadalej ostavam verny citatel