Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Ostatní ‹ Publikace, časopisy (Publications, Books and Magazines) ‹ MODELÁŘ ‹ 2009
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Diorámy a bojovka

Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

Re: Diorámy a bojovka

Příspěvekod Matej Kavečko Paluda » 26 lis 2009, 19:45

Tak ale však čo by si čakal? Stavebný postup je stále stavebný postup, recenzia recenziou či už to je normál číslo alebo špeciál. Ja tú špeciálnosť vidím práve v monotematickom zameraní na bojovú techniku a diorámy s ňou a tak isto to, že je tam toho dosť viac ako v normálnom čísle. Teda aspoň dúfam.
Matej Kavečko Paluda

• Odpovědět s citací

Příspěvekod nunymaster » 27 lis 2009, 09:50

Musím říct na úvod že časopis se mi líbí je kvalitní obsah bohatej fotky super jen mně udivilo že do takhe specifického časopisu nedostal jediný příspěvek v měřítku 1:72..je to tím že nemáme dost kvalitních modelářů věnujících se tomuto měřítku kteří by dodali podklady ? nebo je to averse vůči měřítku? vím že budu zase za debila ale myslím že by si toto měřítko zasloužilo účast ve speciálu o dioramatech.... :) jinak jak jsem říkal je to dobrý časopis se spoutou podnětů... =D> =D>
"Na počátku bylo slovo boží a pár svařenejch trubek,a to ostatní je sranda kámo"
nunymaster

• Odpovědět s citací

Příspěvekod René Ernst » 27 lis 2009, 17:21

Tak už je taky doma,první dojem ;-I ;-I zítra v arbeitu dojde na důkladné prostudování :arrow:
René Ernst

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Zdeněk Petrovič » 29 lis 2009, 01:14

nunymaster píše:Musím říct na úvod že časopis se mi líbí je kvalitní obsah bohatej fotky super jen mně udivilo že do takhe specifického časopisu nedostal jediný příspěvek v měřítku 1:72..je to tím že nemáme dost kvalitních modelářů věnujících se tomuto měřítku kteří by dodali podklady ? nebo je to averse vůči měřítku? vím že budu zase za debila ale myslím že by si toto měřítko zasloužilo účast ve speciálu o dioramatech.... :) jinak jak jsem říkal je to dobrý časopis se spoutou podnětů... =D> =D>

To je tím,že nepíšeš články :twisted:
Mně se to taky líbí.
"Uncle Sam Ain´t Released Me Yet"
http://www.diorama-nam.cz
Zdeněk Petrovič

• Odpovědět s citací

Příspěvekod nunymaster » 29 lis 2009, 09:16

Já Zdendo nemám o čem , moje dioramata nejsou ještě na úrovni třeba Ládi Laciny nebo Štěpána Losa nebo Justo Mira Paya :cry: možná pokud jednou dosáhnou dobré úrovně ..... :) jinak jak jsem psal líbí se mi jen tohle mi tam chybí ale jeden moudrý kolega mi řekl že je to opravdu nedostatkem modelářů kteří by dělali kvalitní dio v 72 ojce takže se omlouvám za svou poznámku panu Jezevčíkovi asi za to opravdu nemůže a Já mu křivdil.-..... [-o< [-o< [-o< =D> =D> =D>
"Na počátku bylo slovo boží a pár svařenejch trubek,a to ostatní je sranda kámo"
nunymaster

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Gnomio » 30 lis 2009, 13:55

Nu každopádně díky za tuto publikaci. Doporučuji zakoupit. Jen se mi zdá nevyužitý potenciál- kupříkladu celý článek Jakuba Skolila o tvorbě kytiček je celkem o ničem. Vše by se dalo shrnout do kratičkého odstavce a využit pro jiné techniky tvorby traviček, které Jakub ovládá výtečně. Články o diorámách jsou dobré, jen bohužel od stále stejných dioramistů.
Pavel Anděl-Andělín
Hetzer dio: viewtopic.php?f=335&t=35787
Char 1 bis dio: viewtopic.php?f=335&p=780902#p780902
come in soon: Berlin dio (T34/85+soldiers+factory)
Stalker dio
come in later: Ferdinand dio
: M4 tractor dio
: Creta dio
Gnomio

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Tomáš Ťupa » 01 pro 2009, 14:27

No ono to bude také tím, že dobrých "dioramistů" je opravdu málo. Za ty měsíce co se člověk věnuje všem podsestavám celého díla, současně dělá kvalitní postupové fotky, nakonec vše zkompletuje, pak už není někdy ani síla korunovat to článkem, nebo dokonce články na pokračování. Tedy je opravdu málo lidí, kteří zvládnou na evropské modelářské a publikační úrovni něco dát dohromady!
Tomáš Ťupa,KPM Plzeň
Rozestavěno / hotovo:
Diorama Leopold:http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=59&t=17310
Diorama Francie 1944:http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=59&t=24538
GMC CCKW 353:http://www.kpmplzen.cz/galerie/TUPA_35_GMC.php
Tomáš Ťupa

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Tety » 01 pro 2009, 18:22

Osobně se mi publikace moc líbí :P , splnila moje očekávání. Mockrát díky redakci a všem, kteří přispěli, akorát mě mrzí, že tam nejsou třeba Braňové a Červenkové a další esa Modelfora, ale asi bych na jejich místě také raději lepil než psal a fotil :D, i když myslím, že jim to jde také dobře....
Tety

• Odpovědět s citací

Příspěvekod petrLn » 08 pro 2009, 19:42

Tety píše:Osobně se mi publikace moc líbí :P , splnila moje očekávání. Mockrát díky redakci a všem, kteří přispěli, akorát mě mrzí, že tam nejsou třeba Braňové a Červenkové a další esa Modelfora, ale asi bych na jejich místě také raději lepil než psal a fotil :D, i když myslím, že jim to jde také dobře....

Asi by bylo pro Modelář kontraproduktivní tisknout něco co vychází na MF rok nebo víc v tématech, kdo by si to koupil ?
petrLn

• Odpovědět s citací

Příspěvekod MoMo » 30 pro 2009, 07:59

Je to povedený kousek, ale tentokrát se nebudu vyjadřovat k obsahu, ale ke způsobu doručení.
Bohužel jsem zklamaný z toho, byť i když jsem stihl objednat a zaplatit do data uváděného jako datum, kdy měl být speciál zaslán bez poštovného, tak mi to bylo naúčtováno i s poštovným. Což není až tak velký problém, těch 20,- Kč mě nevytrhne, ale co je horší, zásilka došla v papírové neporušené obálce, nicméně speciál v ní byl poškozený. Na zadní straně díra jak vrata a vzala sebou posledních 6 stránek, kromě díry i rezavá špína. Nezlobte se, ale za takovou cenu očekávám, že i ten kdo to balí si bude dávat pozor a nepošle poškozený časopis.
Za tento počin tedy strhávám hodně bodů dolů, to se tedy opravdu nedělá. :x :x :x
MoMo

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jezevčík » 30 pro 2009, 09:51

Napiš na obchod@aeromedia.cz a oni ti ten vadný vymění.
Jezevčík

Předchozí

Odeslat odpověď

Zpět na 2009