Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Ostatní ‹ Publikace, časopisy (Publications, Books and Magazines) ‹ MODELÁŘ ‹ 2009
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

03/2009

Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

Re: Modelář 3/2009

Příspěvekod Dolin » 04 dub 2009, 18:44

Jen se zeptám na výkres Pz IV J. Je tam dobře zadek???? Teda ta spodní část,..Jčka přece měli už rovné dno ne? :arrow:
Spomienka na slávne 20. storočie: Striedavo sme kľučkovali medzi padajúcimi bombami a padajúcimi hovnami,.....
A všade samé čisté zásahy!
„Nesouhlasím s tím, co říkáš, ale do poslední kapky krve budu bránit tvé právo to říci.“ — Voltaire
Dolin

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Ondra Kubeš » 06 dub 2009, 14:13

x
Naposledy upravil Ondra Kubeš dne 14 kvě 2011, 20:55, celkově upraveno 1
Ondra Kubeš

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Dolin » 06 dub 2009, 18:46

Ne ne to jako není o pobuřování,..já jen že jestli je na to foto tak zase bomba!! Škoda no že "jen chyba",... taková raritka by byla lepčí :P
Spomienka na slávne 20. storočie: Striedavo sme kľučkovali medzi padajúcimi bombami a padajúcimi hovnami,.....
A všade samé čisté zásahy!
„Nesouhlasím s tím, co říkáš, ale do poslední kapky krve budu bránit tvé právo to říci.“ — Voltaire
Dolin

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Honzajs » 16 dub 2009, 19:55

Steinar píše:
Jan Koliba píše:
hans dlouhán píše:.naprosto zbytečné dvě stránky a ještě ke všemu s naprosto
infantilními Velikonočními nemodelářskými NESMYSLY, za které by se styděl i Čtyřlístek z roku 1980......
Jinak celkem povedený číslo, dioráma atd. PARÁDA.....

koukám že pán je znalec :twisted: [-X každopádně ty seš asi modelář každym coulem :shock: :wink:

Flaty mi nepřidou, jako moc známá záležitost, tak nechápu, proč hned tak zostra kolego? Každý nemusí vědět všechno... většina z nás se orientuje jiným směrem a ty obrázky jsou matoucí...
Když se na ty zajíčky atd. podívám, tak mě nenapadá jiné označení než to, co použil Hans Dlouhán. Jestli tohle má být modelařina (ve smyslu stavět a barvit), tak tedy potěš koště... mě to přijde směšné, alespoň to, co je v Modeláři.

No právě, já si taky říkal, co to tam dal za trapné obrázky namalované pastelkou, které se k tématu vůbec nehodí. Když je to tedy tak málo známá záležitost, měl tam aspoň autor napsat dva řádky, co že za obrázky tam vlastně přikládá. Respektuji, že to může být šíleně těžké nabarvit, ale finální produkt nějak moc nepřesvědčuje. Howgh
Honzajs

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Gnomio » 17 dub 2009, 09:08

koukám že pán je znalec :twisted: [-X každopádně ty seš asi modelář každym coulem :shock: :wink:[/quote]
Flaty mi nepřidou, jako moc známá záležitost, tak nechápu, proč hned tak zostra kolego? Každý nemusí vědět všechno... většina z nás se orientuje jiným směrem a ty obrázky jsou matoucí...
Když se na ty zajíčky atd. podívám, tak mě nenapadá jiné označení než to, co použil Hans Dlouhán. Jestli tohle má být modelařina (ve smyslu stavět a barvit), tak tedy potěš koště... mě to přijde směšné, alespoň to, co je v Modeláři.[/quote]

No právě, já si taky říkal, co to tam dal za trapné obrázky namalované pastelkou, které se k tématu vůbec nehodí. Když je to tedy tak málo známá záležitost, měl tam aspoň autor napsat dva řádky, co že za obrázky tam vlastně přikládá. Respektuji, že to může být šíleně těžké nabarvit, ale finální produkt nějak moc nepřesvědčuje. Howgh[/quote]
Je pravdou, že tato část modelařiny je u nás asi pasé. Jeden obrázek zvířatek s popisem co to je bych pochopil, ale bylo toho moc. Jinač ten Norimberk- to byly takový podivný vykopávky. Číslo jinač hodnotím dobře. Vím, že je těžké se zavděčit většině.
Pavel Anděl-Andělín
Hetzer dio: viewtopic.php?f=335&t=35787
Char 1 bis dio: viewtopic.php?f=335&p=780902#p780902
come in soon: Berlin dio (T34/85+soldiers+factory)
Stalker dio
come in later: Ferdinand dio
: M4 tractor dio
: Creta dio
Gnomio

Předchozí

Odeslat odpověď

Zpět na 2009