Chlapi klobúk dole,bola to pekná akcia,prijemne strávená sobota veľa modelov/pekných/hlavne tešil zaujem mládeže, čo bolo vidieť na ich modeloch aj samotnej účasti .dobre vymakané doprovodné akcie skratka,tohto roku ste sa vytiahli. Tak niečo pridám aj ja aby sa nepovedalo že foťaky sme mali na parádu.
Přílohy
Naposledy upravil vaclav martinovsky dne 07 bře 2010, 14:25, celkově upraveno 1
Pripajam sa aj ja perfektna akcia myslim,ze kazdy si prisiel na svoje kopec kvalitnych fakt kvalitnych modelov co je dobre a stupajuca uroven a aj pocet vystavovanych modelov a to nehovorim o navstevnosti laickej verejnosti este raz super a dik. Tesim sa na buduci rok.
Vďaka všetkým za fotky z akcie, konečne si môžem poriadne pozrieť čo všetko tam vlastne bolo vystavené
Výsledková listina a fotogaléria z vyhlasovania výsledkov sú už na stránke http://www.kpmpresov.sk Definitívna podoba galéria a výsledky s fotkami budú až keď zhromaždím fotky od všetkých kolegov.
Pani chcel by som sa vas spytat ze ci nemate nahodou niekto kontakt na predavaca alebo majitela(mozno je to ta ista osoba ) obchodu v obchodnom dome Tesco Presov??? chcel by som sa nieco poinformovat viem ze vam to tu zas... ale asi mi budete vediet poradit najlepsie a mozno ze je to aj niekto z vas
V Prešove bolo SUPER . Bol som na Model Show prvý krát, myslel som si ze to bude mensia akcia ale toto bola mega akcia . Modely, burza, organizátori No.1. avšak najlepšie bolo to ze som si domov odniesol 3 nové modely do už aj tak preplneného kitníku, novučičkú pištolku a dve strieborné metáliky. Jediné čo ma mrzý je že som moc nemal čas nafotit si dake modely viac času som premrhal na burze. Ta sebe myšlim že o rok še zas uvidzime v Prešove.