Protože jsem měl menší zmatek v tom, co bude v čísle 62 a co později v dalších číslech, chci se zeptat na REVI 63. Už tam bude konečně ta "stodesítka"? A nekřičte na mě!
Ano!
V REVI č. 63 bude výkres na Bf 110 D z dílny Martina Lébla v rozsahu cca 5 stran!
Ještě ten výkres není hotov, tak ten rozsah nemohu napsat přesně. K tomu samozřejmě bude již zde dříve někde zmíněné FOTOALBUM 39-45 na typ Messerschmitt Bf 110!
To fotoalbum bude obsahovat fotky detailů Bf 110, ovšem nejen verze "D", ale i verze "C" a jiných, neboť u předchozích výkresů na Bf 110 C se fotky detailů nevešly!
A ani to není všecho!
K Bf 110 budou v REVI č. 63 ještě další barevné fotografie, jakési pokračování nepravidelného seriálu barevných fotek Luftwaffe ....tentokrát již potřetí se zaměřením na Bf 110!
V REVI č. 61 to byla 3. strana obálky s barevnýma fotkama Bf 110 a teď to bude něco podobného!
A to ještě stále není všechno, snad se nám do toho čísla vejde i kratičký článek o Bf 110, ale více neprozradím, to se ještě teprve "peče........".
Ale v REVI 63 nebude jen Bf 110 a jiné články o letadlech a letcích Luftwaffe, příznivci Spojenců a Japonců.....si taky přijdou na své!
Navštivte http://www.revi.cz! Pokud Vám neodpovím ihned, omlouvám se, dělám časopis pro Vás.
Aha, teď jsem si pořádně znovu přečetl ten dotaz a zjistil jsem, že jsem nenapsal, co bude v dalších číslech REVI.
Tedy v každém čísle REVI teď vždy bude nejméně jeden cca 5 až 6 stran výkres na jeden typ či jednu až několik verzí nějakého typu letadla!
Příklad: v REVI č. 60 začaly Phantomy a v REVI č. 62 se teď objevily jejich další verze - tedy Verze B/J/N/S. Ale protože Phantomů je ještě asi milion dalších verzí, tak těmito výkresy sága rodu Phantomů v REVI nekončí..... ......už chápeš Michale?
A V REVI č. 64 bude výkres na ...... ale Phantom to není ....jasný pane!
....bude překvápko?????
Navštivte http://www.revi.cz! Pokud Vám neodpovím ihned, omlouvám se, dělám časopis pro Vás.
Nějak mi u Vašich monografií chybí historie vývoje a technický popis letadel. Máte super výkresy , kamufláže , "příběhy z natáčení" , ale o samotném letadle se toho moc nedozvím!
je fakt, že u té Dewoitine alespoň krátký textík o historii typu mohl být.
Jinak, ten oslík je skvělý. Dovolte abych ocitoval oslíka (Eddie Murphy) ze Shreka: ""Lets make a waffles!" a "Are we there yet?!"
Murphyho oslík je nesmrtelný ...
Já s redakčním kolegou Bobkem až tak docela nesouhlasím!
Myslím si, že když je v REVI výkres na Phantoma, nemusí to ausgerechnet znamenat, že tam bude u toho plnohodnotná tzv. "dospělá" MONOGRAFIE!
Představte si kolik létá Phantomů na světě, kolik existovalo verzí, kolik je používalo států a jak dlouhý byl vývoj!
To není na 1 knihu, ale na celý seriál knih!
Kdybychom monografii typu F-4 chtěli dát do REVI, tak by měla aspoň 10 pokračování a v každém následujícím REVI by se nás lidi ptali .....a proč tam nepíšete více o izraeslkých verzích těch a těch..... a proč tam není o tom ...... a tak dále!
Článek na Dewoitiny původně měl být tak na 3 stránky a pak se nám nějak rozrostl!
Fotek furt přibývalo a nakonec jsme se rozhodli i pro ten výkres, i když obvykle míváme dobrých podkladů na výkresy více. Prostě není v silách nás redaktorů udělat vždy "karbanátek celý".
To neměla být monografie typu, ale článek o Dewoitinách v Číně.....
Vždyť už jsem tam napsal, že jsem to byl já!
Prostě jsem se zapomněl přihlásiti!
To snad není až takové provinění, ne????
A co se týče DEWOITIN, tak ten technický popis a vývoj by sežral nejméně 3 až 5 stran!
Těch letadel se vyrobilo hodně, vývoj by se musel pospat od D.500 přes D.501 atd. ....a taky sloužily nejen v Číně a ve Francii!
Jeden kus byl třeba v Japonsku!
Třeba se redaktore dočkáš ...., že v REVI bude příště článek on Dewoitinách v Rusku.... ... a taky tam nebude vývoj typu.
Mně se totiž nelíbí, udělat vývoj typu na 2 odstavce nebo na čtvrt strany!
Tak je to třeba u Machci C.200 Saetta v Modeláři č. 1!
Tak by sis to představoval?????
Hele redakce se pere Petře díky za zaslání čísla, je fakt že mimo výkresů, kamufláží na F-4 a článku o Hiltonu jsem si moc nepočetl, ale číslo jako takový je dobrý. Pěkný fotky jsou i na Fw 190 Hanha, i když se mě zdá že u tý barevný rekonstrukce malinko neodpovídají pole na křídlo, podle fotek je tam drobná odchylka. Samozřejmě ale můžu mít jiný oko než než ten kdo rekonstrukci kreslil. Už aby bylo další číslo a další a zas výkresy na F-4. Neuvažuješ ještě letos o nějakém článečku a hlavně výkresu na F-105???
Pro "Černocha": F-105 je v plánu na rok 2006, čili letos!
Tak tímto Tě snad potěším....!
Pro "Králíka": nesouhlasím, historie na pár řádků by třeba mně osobně nic nedala a nemyslím si, že to musí být součástí článku!
Když už, tak pořádně zpracovat dané téma a ne jen tak do něčeho kousnout a nedojíst to.........