Moj Brat toho dot vela nakupil od bandai a tak nejak chce nech mu to poskladam, takze casom sa snad mozete tesit na viacero kuskov. A zaroven dufam ze ma to prinuti aj stavat castejsie tieto krasne modely Po X-wingu som sa pustil do Imperial Star Destroyer tak tu je zatial zopar fotiek ;-§ zajtra snad nahodim oleje a potom sa uvidi ako to vlastne bude vyzerat.
Toto bude super vlakno, konecne sa to tu rozhybe s Bandaimi, tesim sa... Tiez ma tento rok caka viacero tychto modelov, takze snad sa nastartujeme obaja
neviem ci to bude super vlakno, ale mozem sa posnazit kazdopadne oleje nahodene do spar a tak podobne. Avsak som si dal dole niekde aj zaklad ako som sa ho snazil zotret, ale to zatrem stetcom po matnom laku. Verim ze trafim spravny odtien a budem dufat ze to nebude vidno.
Pokracujem dalej s Tie fighterom, zatial mila stavba, ale dat dokopy stredovu gulu bolo vcelku zapeklite. Bez "hrubej" sily by to neslo, tak uz len vytmelit a mozem sa pustit do bocnic, ktore ziavne budem aj striekat samostatne a az dodatocne ho budem kompletizovat
Pekne... predpokladam ze pri X-Wingu si mal nieco podobne - ak si striekal vnutro pred zlozenim, tak si naniesol farbu aj na koliky, ktore z principu idu velmi tesne (snap-fit), takze teraz to pojde o to tazsie. Mne sa dokonca stalo, ze niektore diely pri tom tlaku praskli, preto odporucam bud koliky zamaskovat alebo ich zastrihnut, takze nepojdu dohromady tak tazko.
Popravde uvazoval som tiez nad tym zrezanim kolikov, ale nakoniec som si povedal ze to dam. Kazdopadne pri X-wingu to slo bezproblemov dokopy, ono tam som interier natieral stetcom.
Taky jsem neměl problém, hádam že jde o silnou vrstvu barvy na styčných plochach...
"Pokud přijmeme zásadu demokracie, že pitomec má stejnou cenu jako nadaný člověk, je třeba zajít o krok dále a připustit, že dva pitomci jsou lepší než jeden nadaný člověk.„ Leó Szilárd
Je to mozne ze som tam dal viac farby a teda tam bol problem, kazdopadne tmelenia tam nieje nijak vela, skor by som povedal ze len toľko aby mi nezatiekol wash do spary