Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Sci-fi modely a vesmírná technika ‹ Rozestavěno
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Alien trophy head 1:1

In-progress builds
Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

Re: Alien trophy head 1:1

Příspěvekod PeVl » 27 srp 2010, 13:50

jojo za křeslo od G. vlatní duši :-)
giger-chair_AfOma_48.jpg

ROY_VO~1.JPG

sorry za OT
PeVl

• Odpovědět s citací

Příspěvekod lopee » 27 srp 2010, 17:30

Omlouvám se, nevěděl jsem, že se v tomhle vlákně smí jen tleskat. Vědět to, nenapsal bych ani čárku. Ještě jednou se omlouvám. :)
Nejen (můj) blog o figurkách.
lopee

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Tomáš Chmelík » 27 srp 2010, 17:50

lopee píše:Omlouvám se, nevěděl jsem, že se v tomhle vlákně smí jen tleskat. Vědět to, nenapsal bych ani čárku. Ještě jednou se omlouvám. :)

Tak nevím, jestli si sedím na vedení nebo jsem něco nepostřehl, ale úplně téhle reakci nerozumím. Za sebe mohu říci, že jsem o několik příspěvků poděkoval jak za kladné, reakce, tak i za reakce, kterým se moje pojetí nelíbilo, názory respektuji, svůj přístup jsem vysvětlil a beru to tak, že každej má nějakej názor a je to fajn...

Jestli je to narážka na diskusi o slimákách a penisech, tak mám pocit, že se tomu v našich končinách říká nadsázka, vtip, sranda... Přeci proboha nikdo nechce, aby se tady nebo kdekoliv jinde jenom tleskalo... Nevím, asi jsem nepochopil, na co narážíš...

Ke Gigerovi - ano byl to cvok a jeho obrázky jsou zhusta analogiemi zejména vagín, oblíbené jsou taky všelijak zdeformované lidi a hodně taky zdeformované děti... Jestli má nějakej psychickej problém neumím posoudit, každopádně zanechal stopu a to se nepovede každýmu a možná na to člověk trochu magor bejt musí... Knížku mám taky a je to zajímavý, třeba interiér jeho Giger baru je něco velmi úchvatného (včetně křesla co je výše).

Prej když se řešily dekorace ve Vetřelci (první díl), byl s ním problém v tom, že jeho návrhy ztroskotaké kosmické lodi a jejího interiéru příliš připomínaly právě vagínu (vagíny), tak se to pořád předělávalo...
Tomáš Chmelík

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Tomáš Chmelík » 27 srp 2010, 17:52

PeVl píše:jenom technická u těch rezinoivých bacha na kopie z ebaye a z ruznych eshopu stojej, ale opravdu za kulový, mam doma dva a asi je nedodělám (cenove se pohybuji lakave kolem 20-40 EUR nebo USD) Originál 1/6 spickové kvality se pohybuje okolo130 a nahoru , ale radeji jeden nebo dva originály, nez plny suplik shitu, ktery za to nestoji. Kvalitu AVP od E2046 neznam ale u robotu a figur je excelentni.

Jo, pamatuju si tvoje lapálie...ale za tu dobu jsem získal k e2046 důvěru...cena těch dvou věcí (jsou velké) je kolem 130 USD, takže by to levnej a tudíž nekvalitní šunt bejt neměl... Mimochodem, u jednoho modelu jsem v hodnocení upozornil na poněkud soft detaily (dáno spíš mástrem než odlitím) a kontaktovali mě, jestli můžu specifikovat o co jde a případně to nafotit, aby to nějak řešili, což mi přišlo jako fér přístup...
Tomáš Chmelík

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jezevčík » 27 srp 2010, 18:40

lopee píše:Omlouvám se, nevěděl jsem, že se v tomhle vlákně smí jen tleskat. Vědět to, nenapsal bych ani čárku. Ještě jednou se omlouvám. :)

Člověče, taky se přiznám, že nevím, na co narážíš.
Jezevčík

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Dauntless » 28 srp 2010, 21:06

Tvůj příspěvek sis měl dvakrát před odesláním přečíst.. Pokud bys to i tak udělal, asi se hodně nudíš.. :roll:
http://www.dauntless.webgarden.cz
Jindřich Dařina
Dauntless

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Raptor » 01 zář 2010, 19:11

Tomáš Chmelík píše:

Tak nevím, jestli si sedím na vedení nebo jsem něco nepostřehl, ale úplně téhle reakci nerozumím. Za sebe mohu říci, že jsem o několik příspěvků poděkoval jak za kladné, reakce, tak i za reakce, kterým se moje pojetí nelíbilo, názory respektuji, svůj přístup jsem vysvětlil a beru to tak, že každej má nějakej názor a je to fajn...

Jestli je to narážka na diskusi o slimákách a penisech, tak mám pocit, že se tomu v našich končinách říká nadsázka, vtip, sranda... Přeci proboha nikdo nechce, aby se tady nebo kdekoliv jinde jenom tleskalo... Nevím, asi jsem nepochopil, na co narážíš...

Ke Gigerovi - ano byl to cvok a jeho obrázky jsou zhusta analogiemi zejména vagín, oblíbené jsou taky všelijak zdeformované lidi a hodně taky zdeformované děti... Jestli má nějakej psychickej problém neumím posoudit, každopádně zanechal stopu a to se nepovede každýmu a možná na to člověk trochu magor bejt musí... Knížku mám taky a je to zajímavý, třeba interiér jeho Giger baru je něco velmi úchvatného (včetně křesla co je výše).

Prej když se řešily dekorace ve Vetřelci (první díl), byl s ním problém v tom, že jeho návrhy ztroskotaké kosmické lodi a jejího interiéru příliš připomínaly právě vagínu (vagíny), tak se to pořád předělávalo...

Ale pane kolego, proč v minulém čase?Vždyť Giger dosud žije...
Workbench: 1/48 Macchi MC.200

Obrázek
Raptor

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Tomáš Chmelík » 02 zář 2010, 18:51

Jojo, nebylo to tak míněno...
Tomáš Chmelík

• Odpovědět s citací

Příspěvekod mechwarrior » 29 zář 2010, 15:37

tak jsem to tu zase shlídnul a musím přiznat, že bych bral to křeslo se vším všudy. i s tím sexy doplňkem :mrgreen:
[ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
mechwarrior

Předchozí

Odeslat odpověď

Zpět na Rozestavěno