parádní! mám pár dotazů, jak děláš ty sváry? tmel nebo olověnej drátek? a jak si udělal ty palivový nádrže? máš soustruh nebo upínáš do vrtačky? Moc se mi to líbí jen ta vypuklina co vede přes čumák by chtěla vytmelit a přebrousit, ale předpokládám že se na ni dostane... fakt to začíná nabírat tvar, moc pěkný
vdaka zvary robim z plastovej nite co vytahujem nad svieckou, konkretne z ramcekov z karla od dragonu. tie palivove nadrze som urobil viac menej primitivne - z plastu som si noznickami povystrihoval kruhy, ktore som lepil na seba a potom som ich vytmelil a zbrusil. ventil je z gumoveho capu do kolies tanku od tamiye. a ktora vypuklina? ta gulata, resp. pancier reaktora? to som robil odlievany povrch pomocou tmelu a zasa som to prehnal, takze to drobne pretmelim a zbrusim, este na nu pojdu lepit uchyty na zeriav a podobne. vdaka za upozornenie, dnes to pojdem hned prerobit
bloodasp sa mi paci omnoho viac, ale netrufol by som si ani na jedneho z nich ale ak uz nieco taketo narocne tak ja by som volil jednoznacne: atlas (samozrejme s mojimi patlacimi skillmi by som to nezvladol ani o milion rokov, aj ked raz si ho musim postavat )
atlas je brutální ale je hnusnej, mech co nemá kuřecí nožičky tak se mi nelíbí. supernova je fajn a co třeba madcat Mk.II to je taky pěkný 90t hovádko a nebo warhawk a direwolf? jinak pěkně pokračuješ, jen do toho, už se těším až ho udvidím na živo!!
tak z toho by som volil jednoznacne direwolfa! strasne fajnovy mech a hlavne velmi pekny a zda sa mi ze v kazdej ruke ma kanony Ultra AC 15, tie by sa tam super vynimali s kuracimi paprcami je este velmi pekny mech avatar alebo bushwacker. najkrajsi mi ale pride bloodasp, je to strasne pekny mech a jeho model by bol uzasny s nejakou senza kamo. a co na tom ze stavam mad doga? mozme ho stavat obaja aspon budem mat vacsiu chut pokracovat v tom svojom a nebude ma to zas zvadzat k technike. inak vdaka za povzbudenie, dnes som uz isiel vytahovat T-26 ale necham ju v krabicke a idem dalej scratchovat a co zasahy, mozu byt?
no problem je v tom že mám na stole enterprise a to je na hodně dlouho. pak mám rozdělanou novostavbu tajkovýho sci-fi vozítka co jsem zase vymyslel, no a pak nějaký ponorky, ledoborec arktika, to bude taky prasárna a mám sovremeny a na tu mám velkou slinu. mech by byl sice tak na pár měsíců, ale mám tolik plánů a žádnej čas je uskutečnit ale jednou na to přijde! jednou... Ale jak se znám hrkne mi v kuli letadlovka jde stranou a hurá na mecha.... něh něh něh
enterprise není náhrada za mecha, to jsou brutálně krásný stroje. enterprise není zas taková sochařina, kdybych si to nezkomplikoval přestavbou na starší verzi, hodil bych plechy ,trošku slušivej kabát a nazdar...prostě mech to není
dal som si malu pauzicku, dokoncujem jeden tank aby bolo miesta v dielnicke... neviem totiz ako vyrezat otvory na chladenie raketometu su strasne male, hranate a je ich vela pokope