tak airky nemam, mam len na stetec, model color a game color, kazdopadne je to jedno, lebo to neskutocne zasycha na tryske, ale tak miestami sa to da striekat ono to ide hlavne vceku lahko takze preto tovyzera ako manufaktura
tak mensiu pauzu som mal od dreadov a celych blood angel pretoze som mal nejake problemy a nemal som ani chut malovat a potom som musel robit nejake veci na zakazku a jedna z nich bola prave z WH40k, jedna sa o landrider pre kamosa na ktory chcel nejake freehandiky a tak. Myslim ze kapitulu vam nepoviem lebo si ju vymyslel, takze neviem ako sa to presne vola, no ked zistim dam vediet, popripade sam napise ak sa tu objavi. Tak a uz koniec kecou, radsej prihodim fotky.
Tak keby som vedel Cesnak,ze ten typek v piatok si ty ,ked sme odchadzali s werem do Ciech ,tak ta klepnem po hlave,priviazem doma o skrine a dokial by si mi nenamaloval komplet armadu,nikam by si nesiel,ani jest by si nedostaval
Nadherne kusky,tie freehandy su super,jindro minimalne musel odpadnut.Btw. ak by si chcel dake podklady ku kapituliam,ajnar k malovanym BA tak napis a poposielam ti.Ak ti teda zalezi na ikonografii atd..
Jedina vec co mi strasne vadi ,je ta hlaven multimelty..brr nevhodne zvolena kombinacia farieb..
Naposledy upravil Bemo dne 23 lis 2009, 19:04, celkově upraveno 1
dik Bemo, ono momentalne jedinu vec co budem malovat je prave blood angels a mam ich kodex, takze kde tu co mam k nim, no ak urobim nejaku kravinu tak kludne povedz, az tak dobre sa v tom nevyznam PS: este budes mat moznost ma klepnut na Plastikovej Zime teraz 28.11. v DK Ruzinov, dufam dobehnes aj neico do sutaze , asi to budem musiet este zavesit na wargaming.
Ten dredik se Ti povedl. Mel jsem ho v Nivnici v ruce a moc se mi libil. A kdyz vidim, jak jde hezky namalovat i rychlomalbou, tak mam chut si taky jeden kousek kupit. Uvidim, jesli me to bude drzet jeste v doby, kdy půjdu do prodejny... Jen tak dal. Tesim se, az dodelas dalsiho v poradi...ta cervena jim slusi...
jo a este k tomu Landrider prihodim dva navrhy co som robil iba tak narychlo v kompe ako som sa dohadoval s Jindrom ze ako to bude vyzerat vo finale a potom fotka s jeho landriderom, podla ktoreho som maloval vlastne vsetky detajli a aj spomynanu multimeltu.
Ten zadavatel jsem ja a tancik se mi samozrejme moc libi. Planovana kapitula jsou nejaci pohrobkove od Dark Angels, kde jejich prvni kompanie tvorena veterany nosi zbroje v kostene barve. To se mi uplne nelibilo, tak jsem to rozhodil zelenou do ctvrtin.
Cesnak maloval velitelsky tank, protoze ty freehandy ja nedavam. Dalsi dva vypadaji takto:
Aktualne ma nebavilo nic robit na dreadovi, tak som sa pustil do marinakov co boli v krabici a toto je vysledok, zatial len robota na podstavcekoch ako tak, inak je to len zacistene a polepene a niektore veci nastoknute koli lepsiemu pristupu pri naslednom malovani. Este bude treba vytmelit tomu chlapikovy z raketometom samotne vyustenie raketometu a mozno nejake male doplnky na ozivenie, aby neboli taky stereotypny. Takze mala armada je v podstate pripravena na nastrek podkladu.
Tak som po dlksej dobre konecne nahodil zaklad. Zdrzali ma upravy na samotnych figurkach, pretoze mi po nastreku ciernou povedali ludia co sa do WH40K vyznaju, ze blood angels nesmu mat takticke sipky na ramenach, co mala kazda jedna figurka vymodelovane z tychto tu okrem jednej, takze som ich musel dat vsetky dole, nasledne som sa pohral so zopar znakmy blood angels a zvytkami a tak podobne. Snazil som sa trochu obzvlastnit samotne figurky a vcera vecer som konecne nastriekal finalny zaklad cervenu. Teraz to uz bude len
tak konecne soms a pustil aspon do jedneho marinaka, zacinam so serzantom, bude to cisty akryl len tvar bude olej a mozno nejaky ten freehandik. Sorac za dost zle fotky
Přílohy
Naposledy upravil cesnak dne 19 úno 2010, 13:05, celkově upraveno 1