priznam se - Star Wars jsem videl jednou v zivote, a nijak me to nenadchlo, vlastne ten kult uplne nechapu, radsi mam Lynche . Ale kostymy a techniku mam moc rad
Jednim z cilu je si vyzkouset rozbourene more, nakoupil sem naky AK vodni efekty a klasickej resin, uvidime
Jestli si chceš vyzkoušet rozbouřené moře, chtělo by to jiné figurky - Jawové patří na poušť. To trkne každého, kdo o SW ví i tak maličko, jako třeba já. Ale ty figurky vypadají parádně, tak když Tie zaboříš místo do rozbouřených vln do hromady písku, bude to cajk. Je to jen doporučení, jak to vidím já, nalož s tím podle svého
No vidis, ja som uplne prehliadol, ze planujes nejaku vodu. Ked som videl, ako si model ohryzol, tak moja jedina predstava bola "zaboreny v piesku". Javaci by tam padli vhod.
Voda sa mi spaja najma s X-Wingami... napriklad povstalecky modry T-70, letiaci nizko nad jazerom pred utokom. Peknu T-70 robi Bandai, tieto Revellove kusky su take... no...
Edit: teraz citam ze chces rozburene more. No neviem, to jazero malo pokojnu hladinu. Kvoli skusaniu rozbureneho mora zvol radsej nejaku ponorku alebo lod
Diky, udelam ho tedy nejspis v poustu s kusem skaly..
bohuzel mam ten revelacky a tam je pozice v letu, neco vymyslim, snowspeeder uz jsem poradne omlatil, napadlo me ho zaborit do ledu+vody nebo tak neco..