Piponek tak toto je nárez Ty si guru Rc Tankov hlboká . Už sa teším na finiš potom nezabudni dať video a dosť dlhé aby sme sa mohli nabažiť a závidieť + aby bolo vidieť ničivú silu leseru !!! Držím palce
ja myslel industrialni modrej laser za tri petky (jako ze za sest komenskejch ) ... ja se tesim az udelas nejaky video ... bude v ty "hlavni" nejaka pekna svetelna show? par diod, jedno AVRko >>> pred "vystrelem" nejaky "chargovani" >>> napred hezky vsechno potemnele rozsvitit potom snizovat na vnejsku a zvysovat na stredu a pak "bzzzzz" ....
Tritt nie auf einen grünen Steín, denn es könnt ein Grennie sein! Hart wie Kruppstahl, schwarz wie Neger .. Das sind unsere Fallschirmjäger! Er ist kein Mensch, er ist kein Tier, er ist ein Panzergrenadier...
trocha patiny, a prosim vas berte to s reservou , je to RCcko a jde hlavne o funkcnost takze moc detailu tam proste neni, jo a hlavne jeste to neni hotovka, chybi tam par set veci dodelat
Tritt nie auf einen grünen Steín, denn es könnt ein Grennie sein! Hart wie Kruppstahl, schwarz wie Neger .. Das sind unsere Fallschirmjäger! Er ist kein Mensch, er ist kein Tier, er ist ein Panzergrenadier...
1/72. Nic větčejší, nic meňčejší "Ani to, Horste, nic není. Řeknu ti, že už se těším na krájení hřebíků. Připravil jsem si tady hřebíky, protože jeden, dva, to umí uříznout každý. Ale já uříznu tři! Dámy a pánové, krájím hřebíky, protože mám chuť a náladu. Řeknu vám, krájet hřebíky, to mě pokaždé baví!" - Pepi Rezler . [ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]