Ako fanúšik SW si myslím že určite sa lady pohnú. Už len kvoli netrpezlivému očakávaniu episody VII. Reklamná podpora a zisky plynúce z predaja predmetov spojených s fenoménom SW sú obrovský lákadlom.
Galland píše:je to presne tak, uz sa ozivaju nespokojni modelari, ze modely su nestastne rozdelene na diely, takze sa aj na rovnej ploche, kde by to tradicny modelar necakal, ukazuju linie spojenia dielov (lepsie popisat to neviem)... rovnako ako na modeloch EX serie od Bandai, takze bude narocnejsie tmelenie
pooky píše::) tGalland píše:je to presne tak, uz sa ozivaju nespokojni modelari, ze modely su nestastne rozdelene na diely, takze sa aj na rovnej ploche, kde by to tradicny modelar necakal, ukazuju linie spojenia dielov (lepsie popisat to neviem)... rovnako ako na modeloch EX serie od Bandai, takze bude narocnejsie tmelenie
Pozeral som na youtube par stavieb a oproti Fine molds je tento bandai slabota. V podstate klik-klak lego. Co funguje dobre u robotov tu sa mina uplne ucinku. V predstavenej podobe vhodne pre rychlo stavby pseudomodelarov. Co sa mne nepaci, ze modely su zohyzdene predprivanymi otvormi pre namontovanie na stojan bez moznosti vyberu medzi dielom bez tychto otvorov. Cize darmo moze byt o nieco detailnejsi ked otocim X-Wing hore nohami a tam diera ako hrom! I ked musim uznat, ze technologii lisovania ma Bandai zvladnutu na jednotku - vid dvojfarebne solarne panely u Darth Vader Tie Advanced.
Galland píše:dik za link s fotkami
topic som presunul ku ostatnym o Star Wars
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků