Ahoj ve spolek, nejsem sic fandou gundamu, ale jednoho jsem si pořídil. Pro zábavu, jde o Zaku II 1/60 Bandai. Je to macek, fakt promakané jako celek. Ale jinak to vypadalo jako hračka. Chtěl jsem vás pozvat na muj fb, kde jsem pojal jeho customizaci radikálněji...pro zájemce, album je veřejné Tomáš Theuser. odkaz zde https://www.facebook.com/media/set/?set ... 271&type=3 , snad neurazím fanoušky.
Vsak to nie hned, museli by sme sa najprv zladit, aj my mame rozbehnute ine projekty Vyzera to najskor na leto
Zaku je paradne prerobeny, taketo upravy ma najviac bavia z celej stavby. Core Gundam fanusikovia asi ohrnu nos (hlavne crty Zaku sa stratili), mne to vsak vobec nevadi, netreba sa obmedzovat, ze
Trosku ma mrzi ten FB - nejak sme prestali publikovat na forach, kde je to dohladatelne aj s odstupom casu, vratane komentarov. FB je z tohto pohladu cierna diera... Ale to je asi problem dnesnej doby a aj mojim old-school pristupom. Zaku je vydareny
Ahoj, to Galland, ju ju, chápu tu nelibost k fb. Žel tady na Mf se pořád musí upravovat fotky. Na fb to hodím pomalu i z mobilu. Děkuji za pochvalu, Zaku se v tom opravdu ztratí, spíš to směřuji ke stylu Wolfenstein. Vždy jsem chtěl postavit nějakého nazi mecha a Zaku se tomu přímo nabízel. Fakt se u toho odreáguji, žádné poměřováni s předlohou....prostě modelařina pro radost. Díky Tomáš.
Jasne, Gundam sa stale stavia, dokonca mam pocit ze coraz viac. Akurat situacia, ze tradicny modelar aktivne stavia aj Gundamov, je tak vynimocna, ze to tu na MF dost spustlo...
Nedavno prebehnuty Netflix serial Requiem for Vengeance je sprevadzany aj novymi modelmi:
Gundam EX (HG 1:144)
Zaku II F Type Solari (HG 1:144)
Su to najnovsie modely a tak to aj vyzera - stavebne su to velmi vydarene kusky a hoci je to seria HG, z pohladu detailnosti mam pocit, ze staviam RG. Vrelo odporucam si nieco z tejto serie postavit
Serial som videl a bol fajn ale modely mi nesedia. Skor som za klasicke prevedenie. Mna teraz viac taha which from mercury ale klucove modely sa moc uz zohnat nedaju
Tieto RFV su este v pohode, pozri na GQuuuuuuX, tam je to uz hodne velky ulet... Ono ale ani Witch from Mercury nie je moc klasika, tam som si nasiel snad len jeden dizajn, ktory mi ako tak sedi - Demi Barding
Inak, nakupujem na MN, QuestShop.sk a v pripade velkej potreby (oficialny dovoz do EU byva hooodne oneskoreny) idem aj cez AliExpress, tam uz nemusim riesit DPH