Určitě se hlaste a podpořte SIG SCIFI na E DAY v Milovicích 2023
https://www.facebook.com/groups/545225366237767
MACHR TOM píše:I přestože, jsme měli na E Day 2024 objednané sigove stoly. Vytratil se díky rozhodnutí organizátorů vyřadit samostatnou kategorii sci-fi důvod kolegů modelářů na tuto akci vůbec jet. Proto bylo rozhodnuto tento sig zase zrušit. Za posledních více jak 15 let to bude poprvé kdy tento sig na E Day scházet. Je to škoda, ale nepovezu sebou plný kufr modelu abych zaplnil stůl. Na akci se vypravil, ale jenom kvůli tomu, že jsem synovi slíbil návštěvu parku a také díky propagaci knihy.
Tak snad v r. 2025
Vl.Šulc píše:Neuvedli, protože se tak nestalo. Kategorie Sci-fi na E-Davi zrušena nebyla, je tam i letos.
MACHR TOM píše:I přestože, jsme měli na E Day 2024 objednané sigove stoly. Vytratil se díky rozhodnutí organizátorů vyřadit samostatnou kategorii sci-fi důvod kolegů modelářů na tuto akci vůbec jet. Proto bylo rozhodnuto tento sig zase zrušit. Za posledních více jak 15 let to bude poprvé kdy tento sig na E Day scházet. Je to škoda, ale nepovezu sebou plný kufr modelu abych zaplnil stůl. Na akci se vypravil, ale jenom kvůli tomu, že jsem synovi slíbil návštěvu parku a také díky propagaci knihy.
Tak snad v r. 2025
švihy píše:MACHR TOM píše:I přestože, jsme měli na E Day 2024 objednané sigove stoly. Vytratil se díky rozhodnutí organizátorů vyřadit samostatnou kategorii sci-fi důvod kolegů modelářů na tuto akci vůbec jet. Proto bylo rozhodnuto tento sig zase zrušit. Za posledních více jak 15 let to bude poprvé kdy tento sig na E Day scházet. Je to škoda, ale nepovezu sebou plný kufr modelu abych zaplnil stůl. Na akci se vypravil, ale jenom kvůli tomu, že jsem synovi slíbil návštěvu parku a také díky propagaci knihy.
Tak snad v r. 2025
Dost dobře nerozumím staršímu povzdechu. Scifi se sloučilo a kvůli tomu by stavitelé sci-fi nejeli. To jako opravdu???
Charlie píše:Kdyz jsem pokladal sve orky, tak jsem na to koukal jak vyvorana mys. Michat figury a techniku jenom proto, ze figura je treba drak, bubak, nebo temnej rytir WH a ne hrdlorez SS je opravdu ulet. Ty techniky stavby a dokonceni jsou prece naprosto rozdilne.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků