tak konecne, mierne zrezany skulptik od Sasu a z lahka upraveny. Dostal som ho od enho ako nepodaroka tak soms a rozhodol ze ho upravim a namalujem ako mini busticku. Aktualne sa uz nachadza u mojeho kamarata ktory oblubuje hellboya. Tak nejak som sa so Sasom zhodol na tom, ze aj on a aj ja sme radi ze je tato figurky za nami.
No vzhľadom na to , že už viem jak je to malé tak to pôsobí ako veľká busta a úplne super. Saša na ňom odviedol peknú prácu. Ale je to už asi pred nejakým časom. A poznám aj sám seba , a tak isto asi aj on by si ho teraz inak predstavoval. Dobrý nápadad ho takto skrátiť . Dostalo to iný rozmer a pohľad. Cesnakovu malovačku netreba komentovať. Mne sa to páči. A až mi dojde zásoba materiálu na skulptenie tak asi vydrankám jedného od syna a tiež si ho namaľujem/Sašo, ešte raz Dík. Syna to nakoplo a jede takmer denne/. Prepáč Cesnak , malý odkaz otcovi tejto skulptúry , v tvojom vlákne.
Tak to je fešák a to odřezání nohou mu prospělo řekl bych
S dovolením bych si to dal na stránky .. aby tam aspo něco bylo nového.
Offo: ano máš pravdu na tomto bych dnes už udělal hodně věcí jinak, ale tak jako tak, bylo to něco u čeho jsem potil po večerech krev a dýchal terpentýn (na zahlazování Sculpey ) takže to beru jako svoje dítě. Syna zdravím a držim palce aby mu to šlo co nejhladčejc