Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Figury, busty ‹ Galerie modelů
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Space hulk 3. edice figurky

Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

Re: Space hulk 3. edice figurky

Příspěvekod Luky-c » 29 zář 2010, 21:23

Achoj,

atarko rikal ze sem mam dat nejake "spacemariny" (nejsou to presne spacemarine ;) ). Je to cast z devastatoru.
DSC_0007.jpg

DSC_0009.jpg

DSC_0010.jpg

DSC_0012.jpg

DSC_0014.jpg

DSC_0016.jpg

Luky-c

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Luky-c » 29 zář 2010, 21:29

tady je jeste jedna
DSC_0017.jpg

tady jsou dokoncene figureky drakona pro atarko
DSC_0021.jpg

DSC_0024.jpg

DSC_0026.jpg

DSC_0028.jpg

Luky-c

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Odi.et.amo » 02 říj 2010, 16:09

Hmmm, dobrý figurky, to se musí nechat. Čím si maloval toho orla na hrudi? Já to dělám Citadelkama a není to nějak ono.
Zatím pokračuju na malbě kapitáná terminátorů a něco jde bez problémů, vetšinu detailů už zvládnu namalovat bez barvy všude kolem, něco už je horší, hlavně bílá barva toho pláště. Nějak hůř kryje, nevím, jestli to je mnou nebo barvou ale docela jsem z toho tumpachovej.
Jinak barvení prvních mariňáků, hlavně highlightování vypadalo asi takhle: " Ták jo, jdem na to. Trochu namixované barvy, fááájn a teď se pomodlit...jedééém...jo to de a teď pomalu táh- KUR** DO PRD*** PI** ZASR*** PRÁCE, JÁ SE NA TO VYS*** UŽ TO SNAD NENÍ MOŽNÝ MRMLY MRMLY GRRR HEPČÍK!!!
Nedělní chvilka poezie:

Ivo Románek - "Lakomec"
...
...
...
NIC VÁM NEDÁM!!!
Odi.et.amo

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Luky-c » 04 říj 2010, 09:58

orlici jsem normalne nabarvil GW zlatou a cerny wash. Nic sloziteho jsem nevymyslel. Nektere barvy od GW kryji opravdu spatne a je potreba je bud nanaset redene v nekolika vrstvach a nebo pod ne davat zaklad ktery kryje dobre.

Kdyz nekde pretahnes nebo to zkurvis, tak se vetsina veci da zachranit tim ze tam okamzite kapnes stetcem vodu, rozredis to a stetcem to vysajes. A kdyz to nejde tak musis peknej kus predelat ;) .
Luky-c

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Odi.et.amo » 23 lis 2010, 16:05

Kurnik, tak konečně mám po dlouhé době trochu volna a nálady abych sem přispěl :? Budu si kupovat nějaký starter set, buď z Warhammeru nebo W40k. Teda koupím si oba, akorát pořád nevím, který první :-D Aź budu mít čas tak to namaluju a hodím to sem, abyste se trochu pobavili. Akorát jsem se chtěl zeptat, jestli u toho Mines of Moria bylo cdčko s pravidlama v češtině. Slyšel jsem, že k těm setům je Ogří shop dává ale Černý Rytíř ne. Mě osobně je to jedno, ale třeba začnu hrát s otcem nebo sousedovic klukem a Ti těžko přelouskají pravidla v angičtině. :lol:
Nedělní chvilka poezie:

Ivo Románek - "Lakomec"
...
...
...
NIC VÁM NEDÁM!!!
Odi.et.amo

• Odpovědět s citací

Příspěvekod atari » 04 pro 2010, 00:47

Odi.et.amo píše:Kurnik, tak konečně mám po dlouhé době trochu volna a nálady abych sem přispěl :? Budu si kupovat nějaký starter set, buď z Warhammeru nebo W40k. Teda koupím si oba, akorát pořád nevím, který první :-D Aź budu mít čas tak to namaluju a hodím to sem, abyste se trochu pobavili. Akorát jsem se chtěl zeptat, jestli u toho Mines of Moria bylo cdčko s pravidlama v češtině. Slyšel jsem, že k těm setům je Ogří shop dává ale Černý Rytíř ne. Mě osobně je to jedno, ale třeba začnu hrát s otcem nebo sousedovic klukem a Ti těžko přelouskají pravidla v angičtině. :lol:

No ja k tomu dostal ty pravidla vytestene. Lukas tam mel CD. Poptam se a kdyz tak ti to nekam nahraju.
atari

• Odpovědět s citací

Příspěvekod ceti » 25 říj 2011, 22:53

Ano, ten prvni je Karel :D a zbyle dva jsou postavicky z dvou her na ZX Spectru, Quazatron a Alien 8. Golden 80' a osmibity - to byla doba, ale to sem nepatri :)

http://www.boardgamegeek.com/boardgame/18/roborally

rr.jpg
[/quote]

Ty brdo, dalsi 8-bit nadsenec ! Silene fandim vyrobe figurek ze starejch pocitacovejch her, to se moc nevidi.. Ja jsem kdysi krouhal a lestil do vysokyho lesku treba Vortony z Highway Encounter (aneb ZX Spectrum forever !) a delal celou dioramu..
Byv.Instruktor Modelklubu Cernosice, momentalne bezdomovec (veskerej muj majetek je dlouhodobe ulozen ve skladu do doby nez budu mit vlastni bydleni).
Naposled dostaveno: P-51A NOVO 1:72
Dlouhodobe rozestaveno: Morskoj sturmovik NOVO 1:72 P-47 Razorback NOVO 1:72 VW Golf 2 GTD 1:1
ceti

• Odpovědět s citací

Příspěvekod ceti » 25 říj 2011, 22:55

ceti píše:Ano, ten prvni je Karel :D a zbyle dva jsou postavicky z dvou her na ZX Spectru, Quazatron a Alien 8. Golden 80' a osmibity - to byla doba, ale to sem nepatri :)

rr.jpg

Ty brdo, dalsi 8-bit nadsenec ! Silene fandim vyrobe figurek ze starejch pocitacovejch her, to se moc nevidi.. presne, ty izometricky gamesy jsem taky hltal.. Kdysi jsem krouhal a lestil do vysokyho lesku treba Vortony z Highway Encounter (aneb ZX Spectrum forever !) a delal celou dioramu..na Kitshow v Beroune me meli za blba :grin: [/quote]
Byv.Instruktor Modelklubu Cernosice, momentalne bezdomovec (veskerej muj majetek je dlouhodobe ulozen ve skladu do doby nez budu mit vlastni bydleni).
Dlouhodobe rozestaveno: Morskoj sturmovik NOVO 1:72 P-47 Razorback NOVO 1:72 VW Golf 2 GTD 1:1
ceti

• Odpovědět s citací

Příspěvekod atari » 07 pro 2011, 22:16

ceti píše:
ceti píše:Ano, ten prvni je Karel :D a zbyle dva jsou postavicky z dvou her na ZX Spectru, Quazatron a Alien 8. Golden 80' a osmibity - to byla doba, ale to sem nepatri :)

rr.jpg

Ty brdo, dalsi 8-bit nadsenec ! Silene fandim vyrobe figurek ze starejch pocitacovejch her, to se moc nevidi.. presne, ty izometricky gamesy jsem taky hltal.. Kdysi jsem krouhal a lestil do vysokyho lesku treba Vortony z Highway Encounter (aneb ZX Spectrum forever !) a delal celou dioramu..na Kitshow v Beroune me meli za blba :grin:
[/quote]

Mas fotky? To bych rad videl. Amatery nerozumej tomu :) Jako napad supr! =D> :D Jinak robota z Quazatronu sem poslal puvodnimu autorovi Quazatronu. Narazil na to na WorldOfSpectrum foru, takze uz mam jen aliena8 a Karla :) Jinak oba Highwaye sem nikdy nedal. Bylo to pekelne tezke, ne jak ty dnesni casual hry. Tam se chyba neodpoustela.
atari

• Odpovědět s citací

Příspěvekod ceti » 08 pro 2011, 10:37

atari píše:
ceti píše:

Příloha rr.jpg je dlouhodobě nedostupná.

Ty brdo, dalsi 8-bit nadsenec ! Silene fandim vyrobe figurek ze starejch pocitacovejch her, to se moc nevidi.. presne, ty izometricky gamesy jsem taky hltal.. Kdysi jsem krouhal a lestil do vysokyho lesku treba Vortony z Highway Encounter (aneb ZX Spectrum forever !) a delal celou dioramu..na Kitshow v Beroune me meli za blba :grin:

Mas fotky? To bych rad videl. Amatery nerozumej tomu :) Jako napad supr! =D> :D Jinak robota z Quazatronu sem poslal puvodnimu autorovi Quazatronu. Narazil na to na WorldOfSpectrum foru, takze uz mam jen aliena8 a Karla :) Jinak oba Highwaye sem nikdy nedal. Bylo to pekelne tezke, ne jak ty dnesni casual hry. Tam se chyba neodpoustela.[/quote]

Quote:

Jsme tu trosku offtopic..mozna by stalo za to zalozit tematko postavicky z pocitacovejch her..
Bohuzel ne, fotky nemam, to bylo jeste v dobe, kdy tu digifotaky snad jeste ani nebyly a pak jsem to mel ve sklepe, kterej pak nekdo silenym zpusobem vyraboval (cikani) a vortony ukrad, znicenej zbytek mozna jeste nekde v krabici ve skladu existuje.
Steve Turner !!? Za kolik jsi mu ji prodal ? nebo za neco vymenil !!? Gamesu jsem samozrejme dohral, dokonce vickrat. Pri trose cviku to stihnes. Jsem si ale jistej, ze na ty kitshow v Beroune se pohybovalo dost lidi kteri tam vsechno mozny fotili, nekde fotka urcite existuje. Byla to diorama presne jako vystrizenej screenshot z gamesy:

highway_encounter_02.gif
highway_encounter_02.gif (6.4 KiB) Zobrazeno 3637 krát

HighwayEncounterGremlinTapeInlay01 sm.jpg

ceti

• Odpovědět s citací

Příspěvekod atari » 08 pro 2011, 13:29

Offtopic snad prominou. Turnerovi jsem to proste jen poslal. Nemenil ani neprodal. Jen tak, jako podekovani za cupr zabavu nad jeho Quazatronem. Protoze jsem profesi programator, tak me na oplatku odpovedel na nekolik otazek jak Quazatron fungoval :) Ten screenshot je z C64 verze! na me si neprijdes :) ZX verze ma proste svoje kouzlo i kdyz je vice monochromaticka. C64 pokud chtel vice barev tak musel byt mod 160x200 a zkoskatelo to jako prase, ale zase se hires (podobny spectru) a multicolor mod dal mixovat. S tim dioramatem si mne dal teda brouka do hlavy!

Tento sajt asi urcite znas:

http://www.worldofspectrum.org/

http://www.worldofspectrum.org/infoseek ... id=0000151

Pro neznale, o cem tady blabolime...

ZX verze
http://www.youtube.com/watch?v=LSCMy1nkgug

C64 verze
http://www.youtube.com/watch?v=6a2VrVawb4c

Boze, uz poustim emulator, to je nadhera. To sem byl jeste mladej.
atari

• Odpovědět s citací

Příspěvekod ceti » 08 pro 2011, 16:27

Zdar, no tak to je super.. je to tvoje tematko tak kdyz neva, tak tu muzem kecat dal offtopic. Vzdyt hulk je taky stara gamesa - ohje co jsem se toho naparil (Space crusade). Mel Steve radost ? Urcite jo :) C64 - ja vim, ja vim, jsem prevazne Commodorista a Spektraci je na slezinach tlucou cepicema, hihi. Samozrejme, ze jsem to hral na obou platformach, Spektra mam samozrejme vcetne ZX81 doma jeste oba dva- gumaka i Sp+. Sbiram originalni gamesy, ale jen na C64, kdybych to mel sbirat na vsechny platformy tak se z toho zblaznim. Z Liberce prej nekdo spolupracoval na predelavce Knight Lore na C64, to jsem nedavno jenom tak mimochodem nekde zahlid.. C64.sk nebo kde.
Alien highway, jo, to byl druhej dil, to jsem taky doparil na emulatoru. Ten nikdy na C64 nevysel. Worldofspectrum www znam, samo. Ale ponevadz jsem bezdomovec a setrim na vlastni bydleni, tak vse co se tyce pocitacu i plnohodnotnyho modelarskyho nacini lezi uz dyl v bednach ve skladu, stejne jako vsechno ostatni co mi patri a ja ted nemam moc cas ani moznosti se ke konickum naplno vratit. Aneb moje 8-bitova aktivita spociva maximalne v tom, ze se obcas slezem s klukama v Praze a kecame o blbostech nebo zajedem na Forever 8-bit party do Trencina. Kdysi se poradaly souteze v modelareni figurek z pocitacovejch her, treba v nemeckym 64er nebo anglickym zzap64 to psavali. Ale jestli to ma nekde ted svoji samostatnou www stranku ?
Programator..hmm.. assembler jsem ovladal minimalne, o nejaky textovky v basicu jsem se tez snazival, ale vpodstate jsem nakonec skoncil u grafiky a maximalne kreslil klukum obrazky do dem.
ceti

• Odpovědět s citací

Příspěvekod atari » 08 pro 2011, 17:56

Steve radost mel a ja taky ze sem vedel jak Quazatrona napsal :) Drzim palce s bydlenim. Vim co to zabira mista. Stare pocitace sem rozdal nebo prodal. Zbylo jen par disketovek k C64 ve sklepe. Posledni byl C64. Odesel mi port na joystick, tak sem ho dal typkovy na muziku. Byl unesenej ze svuki SID chipu. Modely po narozeni dcery odnesl k rodicum a nechal si prcky z prvni svetove, co se ted pokousim zpatlat. O remaku Knight Lore vim, ale ze by to byl nekdo z Liberce nemam sajnu. Sam sem kdysi na PC prepsal Diktatora, idioti na vonly.cz kde to melo stranky od 1998 (byla to moje prvni HTML tak celkem ulet) to asi pred rokem nebo tak smazali. Je to jeste na way back machine

http://web.archive.org/web/200904221306 ... ctator.htm

Hrat se to na da snad uz jen v dosboxu. Na 64bit windowsech to 16bit dos uz fakt ani nepusti.

Jinak deskovky miluju. Prvniho a druheho Space Hulka sem propasl a tretiho uz sem si nenechal ujit. Je to supr. Space Crusade znam spolu s Hero Questem. Taky parada. Porad ciham na ebay. Obe jsem hral jen na spectru a amize, jsou to ale celkem verne predelavky deskovek. Deskovek ma tri p***le. Je to snad jeste mene skladne nez ty pocitace a modely :) Samozrejme jen ty s figurkama. Bavi me to malovat.
atari

Předchozí

Odeslat odpověď

Zpět na Galerie modelů