Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Figury, busty ‹ Galerie modelů
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Space hulk 3. edice figurky

Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

Re: Space hulk 3. edice figurky

Příspěvekod atari » 23 zář 2010, 17:26

Jojo tomu trolovi sem prave smrdlal brisko tak dlouhom az to udelalo jakztakz prechod, Smerem od stredu bricha sem smrdlal min a min pro ten blending. Bubenici maj vliv na moralku na jednotky v nejakem okruhu kolem nich. Myslim ze je to neco jako bannery we W40K. Sloupy jsou jen dve barvy + wash do sterbin atd. Jen zakladni tmavoseda (myslim ze Codex grey + drybrush svetlejsi sedou z paint setu Mines of Moria). Tech krku jsem si nevslim. Uz to tak asi zustane. Mam to uz zavrene lakem a uz stejne hrajeme :) Ted neplanuju nic. Budu chvili hrat Space Hulk. Az tak nak po novem roce chci koupit dva squady termiku a udelat si je jako Deathwing chapter do Spacehulku.
atari

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Odi.et.amo » 23 zář 2010, 18:55

A Ty lakuješ všechny figurky? Je to pak lepší? Já jsem ty mariňáky nelakoval. Jak jsem psal, nevýhoda Terminátorů je cena. Ale zase na druhou stranu je tam víc možností jak je sestavit, třeba hlava velitele může být s helmou nebo bez , s vlajkou nebo něčím jiným atp. Já se rozhodnu, jestli příště jít do termiků, scoutů, toho AOBR setu nebo nečeho v blisteru plus ta viněta s Gimlim. Doufám, že to bude dřív než na Vánoce, kdy bude barák hotovej :D
Nedělní chvilka poezie:

Ivo Románek - "Lakomec"
...
...
...
NIC VÁM NEDÁM!!!
Odi.et.amo

• Odpovědět s citací

Příspěvekod atari » 23 zář 2010, 19:07

Jojo lakuju na matno. SH figurky sem mel na pololesklo, ale bylo to jak psi koule, tak ted uz jen na matno. Pokud s pajdulakama nehrajes tak nemusis lakovat. Ja sem se bal ze se budou odirat pri hrani a taky to nak tak sjednoti povrch. Lidi co jsem videl v Liberci v takovem Warhammer klubu take nelakuji a to i hrajou. Je to proste na tobe. Me se to tak libi.

Tady je SH kdyz byl na pololosklo:

http://picasaweb.google.com/ataribaby42/MySpaceHulk#

byl na to m strasne videt prach a tak. Matne se mi to ted libi vice.
atari

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Odi.et.amo » 24 zář 2010, 16:58

Ale jo, je to lepší s lakem, když srovnám ty figurky z toho odkazu a ty Tvoje. Díval jsem se na ty figurky od Andrea miniatures na Válce a vypadají fakt dobře. I když jsou docela drahé, určitě budou za tu cenu kvalitní. Líbí se mi ty 3D holky, ty vypadají opravdu perfektně. No jo, ale ještě je tak nabarvit, na to si budu muset chvíli počkat :D Nevíš ještě o nějakém obchodu, který dováží figurky ze zahraničí? Blue Max stránka mi nějak nefunguje.
Jo, díval jsem se znova na Tvoje figurky z SH a všiml jsem si, že ty hlavy termíků bez helmy máš dost tmavé. Jaké jsi na to použil odstíny? Já mám zatím jeden od Agamy a plánuju s koupí dalších miniatur dokoupit.
Když sis nechal poslat tu náhradní figurku, chtěli po Tobě nějaké sériové číslo nebo tak něco? Byla by sranda kdybych tam napsal a oni mi nějakou poslali :grin:
Nedělní chvilka poezie:

Ivo Románek - "Lakomec"
...
...
...
NIC VÁM NEDÁM!!!
Odi.et.amo

• Odpovědět s citací

Příspěvekod atari » 24 zář 2010, 18:10

No ty figurky na to odkazu jsou ty moej same co jsou tady, jen jeste meli leskly lak. Matny je fakt lepsi. Tvare na tech dvou kapinech jsem delal pletovou co byla v LOTR setu. Stinvoani Sepia Washem to ztmavlo. Jsou proste opaleni. Nak delal figurky do tmava. Me se to libi a komu se to nelibi at si.... :D hehe. Ale jo uz mi to par lidi rikalo za tvaricky delam tmave. Uz jsem proste takovy.... Obchody no je sem kupoval LOTR na ogrim doupeti http://fantasy.cz/eshop/ ted nedavno menili e-shop tak zkus, snad jim to funguje. Jinak mam v Liberci v cetru obchod http://www.jotunheim.cz/ tam ma jako bokovku GW. Je chopen objednat co si u GW na webu/v katalogu vyberes. Ja tam samozrejme chodim odobne. Zkus se zeptat na moznost poslani. S tou nahradni figurkout te asi zklamu. Ja sem mel pres jejich web SH objednane takze ve vypisu mojich objednavek to mohli hned videt. Asi by te prokoukli. Mam pocit ze me to poslali, protoze jsem to predobjednaval primo u nich. A taky by to bylo necestne a nesportovni!!!!! :)
atari

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Odi.et.amo » 24 zář 2010, 18:42

Jasan, mě se ty tmavší tváře líbí, třeba předtím bojovali na nějaké slunné planetě a zapoměli si vzít helmu :-D Na ten Ogří shop jsem koukal a z tama si objednám tu vinětku, barvy seženu v Černém rytíři.
Zalíbila se mi figurka Street boss od Reaperu, proto jsem se ptal na ty obchody, ale dík za tip na to knihkupectví, určitě jim napíšu. A co se týče té náhradní figurky k SH, já bych to samozřejmě nikdy neudělal, jak si řekl, je to nečestné a nesportovní, jenom mě pobavila ta představa, zda by mi to skutečně poslali :)
Ale jednou mi blblo Armed Assault, tak jsem psal vývojářům a zaslal jim pár souborů, co k tomu chtěli, načež mi řekli, že neví co je tam za problém a poslali mi kupón na stáhnutí hry zdarma ze Sprocketu. No já si to nestáhnul a tak jsem jim za pár měsíců psal jestli je kód na kupon ještě funkční, nebyl, tak mi poslali nový úplně zdarma. Holt některé firmy si váží zákazníku ať dělají stolní, nebo počítačové hry.
Nedělní chvilka poezie:

Ivo Románek - "Lakomec"
...
...
...
NIC VÁM NEDÁM!!!
Odi.et.amo

• Odpovědět s citací

Příspěvekod atari » 24 zář 2010, 19:50

Jo arma je dobra. Ja sem na tom sprocketu nedavno kupoval BAF DLC pro ARMA 2. Dojel jsem ARMA 2 kmapan jednin dechem. Nadaval na chyby, naucil se je nak prejit a perfektne si to uzil s Razor teamem. Pak ta Eagle WIng mini kampan v patchi. Snad nejlepsi atmoska co sem kdy hral. Rusaci zmacknou cervene tlacitko a najednou jsou vsichni proti vsem, protoze uz je stene vsechno jedno. Uz to leti ze vsech stran. Cold War feel jak prase... Fakt depresivni. Operation Arrowhead dohrano - uz me tolik nenadchlo. Osobne se nemel rad stridani profesi v puvodnim OPF. BAF lampan zase super jen za jeden tym. Ale to uz je hodne od tematu. Ale co stejne jt tohle tak nak nas soukromi thread :) moc nam sem lidi neleze. Hlavne ze nas to bavi... :D
atari

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Odi.et.amo » 24 zář 2010, 20:30

Jó já jedu už od Operace Flashpoint, kterou jsem si jako žák základní školy koupil a pařil jak blázen. To střídání jsem nějak překousnul. A Arma II byla opravdu výborná, až na těch pár bugů, ale to se nakonec podalo. Udělat tak mod na W40k to by byl mazec! :) Ale radši zase k tématu ať nedostanem od někoho zprďana. Máš pravdu, že je to takové naše osobní téma, však si ho taky založil někdy v prosinci a já Ti odpověděl až v sprnu. Asi když lidi vidí nápis Space Hulk, nejspiš to tu moc lidí nebere :lol:
Teď v pondělí zajedu do Černého rytíře a koupím si něco v blisteru, jenom tak pro radost když už musím dělat na to domku. Aby se bylo na co těšit, víš jak to myslím. Navíc mě zaujali High Elves z klasického Warhammeru, vypadají opravdu krásně když se povedou :) Jinak jsem strašně rád, že GW prodává různé druhy instantích washů, když jsem se ptal lidí na fóru v technice, tak mi popisovali nějaké hrozně složité washe z olejových barev. No koukal jsem ja vyoraná myš a pak jsem zjistil že Vallejo dělá washe akrylové a GW inkové. Měl jsem chuť ty technikáře nakopat do řiti :D
Nedělní chvilka poezie:

Ivo Románek - "Lakomec"
...
...
...
NIC VÁM NEDÁM!!!
Odi.et.amo

• Odpovědět s citací

Příspěvekod atari » 24 zář 2010, 22:09

Nevim, ja sem to sem nedaval kvuli Space hulku. Chtel jsem ukazat svoje figurky ve figurkarske sekci. Asi to opravdu niko nezajimalo, jen tebe. Je to fajn najit spriznenou dusi do SH. No ja bych si tim kopanim tankistu pockal. Ty washe od GW a wash oleji je neco uplne jineho - oleje napatlas na na lakem uzavreny model a nechas myslim zashchout. On zatece do spar panelu atd a pak redidlem to ve smeru letu nebo smere k zemi na tehcnice setres. Ve sparach zustane a udela to takovou tu patinu. S washi od GW to neudelas - jsou jen na zaliti spar stetsem nebo stinovani ale nake stirani po zaschniti neee. Maxiamlne je muzes oskrabat ale to je uplne neco jineho. Ja sem zatim oleje na figuky nepouzil. Chystam se to nastudovat a pouzit na letadla. Tak dobre nakup. :)
atari

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Odi.et.amo » 25 zář 2010, 18:24

A jo takhle. Tak už to aspoň trochu chápu, díky za vysvětlení :) Zrovna před chvílí jsem dokoukal video na Youtube barvení temíka do nějaké vlastní kapituly (teda já o ní ještě neslyšel) a ten chlápek používal "mokrou" paletu kde do ní dal kus kuchyňké role a zalil to vodou. Tohle určitě vyzkouším, GW barvičky by neměly tak rychle schnout. A dělal černý wash a tahy po štětci vidět nebyly, zajímavé, já mám přesný opak. Zkusím to ještě nějak poladit. A ta kapitula je na nabarvení fakt jednoduchá, převažuje šedá s nějakými detaily. Myslím, že se jmenuje Stone Templar. Ještě mě zaujalo, že neměl undercoat. Prostě to basecoatoval šedou.
Škoda, že si až z Liberce, jinak bychom si mohli dát pár partiček :) Včera jsem se díval na Černého rytíře web a ještě před pár dny měli Assault on Black Reach asi 7 kusů, teď nemaj ani jeden. To se mi nechce věřit, že by to tak rychle prodali, možná nějakej šílenec co neví co s penězma všechno vykoupil :D
Nedělní chvilka poezie:

Ivo Románek - "Lakomec"
...
...
...
NIC VÁM NEDÁM!!!
Odi.et.amo

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Odi.et.amo » 26 zář 2010, 17:17

Tak mě napadla jedna věc, když už zítra jdu do Rytíře. Odstín kůže mám jeden od Agamy, hodně světlý, když ho chci ztmavit, aby byl jako řekněme Dark Flesh od GW, stačí mi na to černá, nebo je lepší použít jinou? Máš s tím nějaké zkušenosti? Pokud už si jednou kupuju nějakou HQ miniaturu, chci tam dát víc odstínů pleti když ji highlightuju
Nedělní chvilka poezie:

Ivo Románek - "Lakomec"
...
...
...
NIC VÁM NEDÁM!!!
Odi.et.amo

• Odpovědět s citací

Příspěvekod atari » 26 zář 2010, 22:55

Hmm ja bych zkusil nakou tmavsi hnedou - takova ta sepiova.
atari

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Odi.et.amo » 27 zář 2010, 16:46

Tak jo, dneska zakoupen Terminator Captain. Už se těším, až ho ve středu začnu barvit. Akorát mě překvapila přemíra flashe (moje první figurka z cínu, nebo z čeho to je) snad to něčím půjde dolů. Trochu mě zklamala absence vlajky, ale to je asi běžné, někde nějakou seženu. Taky mě zaujalo, že zatímco tento model měl stejnou cenu jako na eshopu, takový Space Marine Apothecary byl o značných 50 Kč levnější. Díky za radu s tou hnědou, zkusím i černou a uvidím, jaký bude výsledek. Další super věc je, že jsou tam dvě base. O tom jsem neměl předtím ani tušení. To se hodí až budu dělat tu vinětku s Gimlim, tam si nejsem jistý jestli base je.
Nedělní chvilka poezie:

Ivo Románek - "Lakomec"
...
...
...
NIC VÁM NEDÁM!!!
Odi.et.amo

• Odpovědět s citací

Příspěvekod atari » 28 zář 2010, 13:30

Joo jeste sem si vzpomenul ze sem pletovou tonoval tim washem Gryphone Sepia. Takovej ten nahnedlej. Experimentuj, zkousej, laboruj... :)
atari

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Odi.et.amo » 28 zář 2010, 17:22

Bohužel tenhle wash teď momentálně nemám. Zkusím to bez něj a až ho budu mít, tak ho na něj použiju. Nevíš kde bych sehnal nějaké ty vlajky na toho kapitán? Já už teda nějakou stránku našel ale na kapitána nic, jenom na seržanty, dreadnougthy, kaplany, vozidla a motorky. :| nevím, možná bych mohl použít nějakou z nich.
Zítra mám konečně volno, tak se na něj vrhnu, už se moc těším. Akorát mě děsí oči, to bude maso :shock:
Nedělní chvilka poezie:

Ivo Románek - "Lakomec"
...
...
...
NIC VÁM NEDÁM!!!
Odi.et.amo

PředchozíDalší

Odeslat odpověď

Zpět na Galerie modelů