Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Figury, busty ‹ Galerie modelů
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Figúrky Temnej veže

Odeslat odpověď
Příspěvků: 290 • Stránka 12 z 20 • 1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 20
  • Odpovědět s citací

Re: Figúrky Temnej veže

Příspěvekod tomot » 04 čer 2010, 18:12

Tak ti poviem ze v PP som mal konecne moznost vidiet tvoje figurky na zivo a isiel som do kolien, doslova :-D Akoze pokusam sa aj ja "malovat" figurky ale zatial je to bieda. Mas to fakt na svetovej urovni. [-o< [-o< [-o< [-o< =D> =D> =D> =D>
U-boot VIIC 1/350, Revell
Round Table Class Trawler 1/700 WEM
Gundam - Strike Freedom
Gundam - Jesta Cannon
Gundam - RB-79 Ball Ver.Ka
tomot

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Le6n » 05 čer 2010, 08:14

tomot píše:Tak ti poviem ze v PP som mal konecne moznost vidiet tvoje figurky na zivo a isiel som do kolien, doslova :-D Akoze pokusam sa aj ja "malovat" figurky ale zatial je to bieda. Mas to fakt na svetovej urovni. [-o< [-o< [-o< [-o< =D> =D> =D> =D>

Jj, na svetovej urovni cviceneho simpanza so stetcom v zubooch... :-D :P :grin: Staci trochu trpezlivosti a podla mna neni problem hentak malovat. Mal si sa priznat, pokecali by sme, mal si aj ty nieco vystavene?
V TIENI TEMNEJ VEŽE alebo Modelárov blog - články, návody, odkazy, free modely ...
Le6n

• Odpovědět s citací

Příspěvekod tomot » 05 čer 2010, 10:40

Le6n píše:
tomot píše:Tak ti poviem ze v PP som mal konecne moznost vidiet tvoje figurky na zivo a isiel som do kolien, doslova :-D Akoze pokusam sa aj ja "malovat" figurky ale zatial je to bieda. Mas to fakt na svetovej urovni. [-o< [-o< [-o< [-o< =D> =D> =D> =D>

Jj, na svetovej urovni cviceneho simpanza so stetcom v zubooch... :-D :P :grin: Staci trochu trpezlivosti a podla mna neni problem hentak malovat. Mal si sa priznat, pokecali by sme, mal si aj ty nieco vystavene?

hehe, priznam sa ze som rozmyslal ze tam dam dve figurky ale potom som si to rozmyslel. Inak su to tie dve od GW wood elf (to je uz starsia) a lord of slaanesh (to je v podstate posledna co som robil ) viewtopic.php?f=340&t=43326 tu od enigmy som akurat dnes hodil do liehu odfarbit a skusim ju prerobit. Podla toho co tam bolo vystavene by boli asi aj tak najhorsie.
Pokecat by som pokecal, skoda dost dlho som sa motal okolo. Inak btw dost ma zarazil sposob hodnotenia figuriek :? Mal som pocit ze cim vacsia tym lepsia. Absolutne vobec nezohladnovali veci ako kvalita malby, tienovanie, cistota prace, vypracovanie detailov atd skoda slov....uplni laici to hodnotili :shock: Akurat citam tvoj blog, mas to kvalitne spravene aj po dizajnerskej stranke, photoshop mas vyzera byt zvladnuty =D> vela zdaru pri dalsich figurkach :D
Gundam - Strike Freedom
Gundam - Jesta Cannon
tomot

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Le6n » 05 čer 2010, 14:20

tomot píše:hehe, priznam sa ze som rozmyslal ze tam dam dve figurky ale potom som si to rozmyslel. Inak su to tie dve od GW wood elf (to je uz starsia) a lord of slaanesh (to je v podstate posledna co som robil ) http://modelforum.cz/viewtopic.php?f=340&t=43326 tu od enigmy som akurat dnes hodil do liehu odfarbit a skusim ju prerobit. Podla toho co tam bolo vystavene by boli asi aj tak najhorsie.

Pokecat by som pokecal, skoda dost dlho som sa motal okolo. Inak btw dost ma zarazil sposob hodnotenia figuriek :? Mal som pocit ze cim vacsia tym lepsia. Absolutne vobec nezohladnovali veci ako kvalita malby, tienovanie, cistota prace, vypracovanie detailov atd skoda slov....uplni laici to hodnotili :shock: Akurat citam tvoj blog, mas to kvalitne spravene aj po dizajnerskej stranke, photoshop mas vyzera byt zvladnuty =D> vela zdaru pri dalsich figurkach :D

No takto by si to nemal brat, ja som tiez dlho prekonaval ostychavost, kym som zobral na sutaz prve figurky a neolutoval som to - nasli sa ludia, ktori mi na nich ukazali, co je dobre a tiez kde treba este zapracovat. Dostal som cenne rady a navyse spoznal ludi, ktori o tom cosi vedia.

Ja saa tiez nejako neviem trafit do hodnoteni modelo v Poprade - obvykle na sutazi si vytipujem svojich favoritov a velmi casto ich vidavam potom na stupni vitazov. Moj nazor ale samozrejme nie je smerodajny, predsa len mam preferovane styly malby aj typy figuriek a ini ludia mozu mat iny nazor.

No photoshop mam za tie roky zvladnuty, kedze sa nim zivim :)
V TIENI TEMNEJ VEŽE alebo Modelárov blog - články, návody, odkazy, free modely ...
Le6n

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Marian » 06 čer 2010, 19:24

Tak veru leon si zasluzil tiez ocenenie, aj za busticky, aj za figurky, ja som uz tiez davnejsie prisiel nato ze cim vecia tym lepsia, podla niektorych rozhodcov samozrejme.
Marian

• Odpovědět s citací

Příspěvekod tomot » 06 čer 2010, 22:16

Marian píše:Tak veru leon si zasluzil tiez ocenenie, aj za busticky, aj za figurky, ja som uz tiez davnejsie prisiel nato ze cim vecia tym lepsia, podla niektorych rozhodcov samozrejme.

Bol som priamo pri tom ked hodnotili prave figurky a busty. Takze akekolvek iluzie o aspon naznaku snahy o objektivitu som uz stratil :? Hodnotenie "figuriek" zmakli za asi 30s az 60s, stylom, "co ti ja viem, vsetky su dobre, ja sa v tom nevyznam v tych figurkach, tak dajme tomuto, aj ten slon je dobry myslim a mne sa paci este aj ten majster yoda. Hotovo podme dalej" :shock:
Vy dvaja ste tam myslim mali prace na najvyssej urovni, a trochu ma prekvapilo ze Le6n nedostal ziadne ocenenie (aspon myslim). Ale co uz. Ja som si prisiel na svoje okukal som co sa dalo takze super akcia. =D> =D>
Gundam - Strike Freedom
Gundam - Jesta Cannon
tomot

• Odpovědět s citací

Příspěvekod FIGI » 07 čer 2010, 11:09

Pepáč Le6n, ale nedá mi nereagovať tomota.
Je pravda, že Marian a Le6n sú špičky vo svojom obore, každý, napríklad ako ja sa má od nich čo učiť. Tiež ma dosť prekvapilo hodnotenie v Poprade a priznám aj potešilo, veď som bol jedným z ohodnotených. Popradčania myslým nemajú vo svojich radoch žiadneho figurkára, tak asi preto to hodnotenie bolo také aké bolo a ešte k tomu fantasy figúrkam málokto rozumie, vrátane mňa, potom už ide hodnotenie čistoty, precíznosti a ostatných podmienok figurkárskeho umenia, hlavne pri hodnotení páči - nepáči, bokom. Ja osobne som sa snažil prísť v Poprade na iné myšlienky, trochu sa odreagovať, to bolo pre mňa postatné. Na záver chcem dodať, že táto debata ma len utvrdila v tom, aby som už nechodil na súťaže ako súťažiaci, ale len ako návštevník a asi to tak aj bude. Figi.
FIGI

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Le6n » 07 čer 2010, 16:31

FIGI: keby si toto povedal KAZDY figurkar, tak buduci rok nemame na sutazi nikoho, kto by ukazal ludom, ze aj taketo daco sa robi. Ja osobne chodim na sutaze pozriet si prace inych modelarov, nabrat inspiraciu a podebatovat. Vzdy ma potesi, ked mi niekto k mojim figurkam povie nejaku pripomienku, dobre mienenu radu atd. Len ma mrzi, ze uz druhykrat po Poprade pocujem ako niekto hovori, ze uz nebude sutazit... A o to viac ma mrzi, ze to pocujem od teba, lebo mas skvele figurky (a ocenenie si podla mna plne zasluzis, aj ked moja favoritka je piratka, ktora je famozna - to ty vies).

TOMOT: Ja osobne si zase myslim, ze spickou tam boli Figi (busty, olej) a Marian (fantasy figurky, akryl). Mariana povazujem za svojho velkeho ucitela a radcu a pevne verim, ze aj Figi mi uz raz predvedie, ako na to s tym olejom. Rovnako Stepan Los tam mal paradne kusky, aj ked u neho ja zas ocenujem jeho mini-miniaturky, ktorych cistota a jemnost je uzasna.
Le6n

• Odpovědět s citací

Příspěvekod tomot » 07 čer 2010, 17:36

Le6n píše: Rovnako Stepan Los tam mal paradne kusky, aj ked u neho ja zas ocenujem jeho mini-miniaturky, ktorych cistota a jemnost je uzasna.

Ano, ano skoro som zabudol. S. Los tam mal fakt vymakane ako figurky tak aj techniku. Na tie popadane jablcka som cumel ako puk :shock: :-D
Gundam - Strike Freedom
Gundam - Jesta Cannon
tomot

• Odpovědět s citací

Příspěvekod FIGI » 07 čer 2010, 17:51

Le6n píše:pevne verim, ze aj Figi mi uz raz predvedie, ako na to s tym olejom.
... ale ja neviem maľovať, dokonca ani natierať [-( :agrh: , ja sa len tak hrám na maliara-natierača, ja Ti nemám čo predviesť [-( .
FIGI

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Le6n » 07 čer 2010, 18:34

FIGI píše:
Le6n píše:pevne verim, ze aj Figi mi uz raz predvedie, ako na to s tym olejom.
... ale ja neviem maľovať, dokonca ani natierať [-( :agrh: , ja sa len tak hrám na maliara-natierača, ja Ti nemám čo predviesť [-( .

FIGI: Netaraj, zacina mi to pripominat ineho uzivatela tohoto fora. Tie tvoje busticky su neskutocne, ta mam ako bustickovy vzor a rad by som ta videl pri praci.
Le6n

• Odpovědět s citací

Příspěvekod torsion » 07 čer 2010, 20:13

chalani ja by som to uzavrel asi tak, napriek tomu ze som v poprade bol medzi ocenenými , zatial nie je v moci vsetkych usporiadatelov zabezpecit odbornu porotu na tento druh"nasej zabavy"...ono by to chcelo najskor este pridat kategoriu fantasy, nakolko je nemozne porovnavat figurky a busty ,ktore vychadzaju z nejakych presnych historickych podkladov s figurkami a bustami fantasy......napriek tomu su vsetky veci uzasne ...a sam napriek tomu ze ocenie potesi som vobec necakal ze moj Mohawk prinesie ocenenie ked som videl veci od Figiho,Leona atd...druha vec, ze cele hodnotenie sa skor nieslo v znameni paci a nepaci, tak netreba krivdit ani rozhodcom...kazdemu sa paci nieco ine...je aj podla mna pravda ze cim vacsie tym lepsie ked sa jedna o sutaz, ale hadam nam okrem tych cien na sutazi ide aj o stretnutie nas vsetkych ,ktori sme prepadli magii maleho sveta figuriek ....hadam sa nam v B.Bystrici na pripravovanej All Kits Show podari uspokojit vsetkych nadsencov -modelarov...tak radsej podme na nejake finty ako na lamentovanie
torsion

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Le6n » 07 čer 2010, 20:44

Jop. finta by pomohla - ako si najst cas na dokoncenie veci na Golden Eye 3, ked zostava uz len 9 dni? :D
Le6n

• Odpovědět s citací

Příspěvekod torsion » 07 čer 2010, 21:05

dufam ze ta nejaka napadne.....drzim palce
torsion

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Le6n » 20 črc 2010, 07:20

Dlho utajovaná figúrka na súťaž Golden Eye 3 - The Babe Contest, organizovanú komunitou Wargaming.sk. Po vyhlásení výsledkov ju môžem konečne zverejniť. Figúrka je Pirate Queen s asistentom od Freebootera.

Plnú verziu obrázkov s viacerými uhlami pohľadu nájdete (a môžete aj zahlasovať) na CMON: http://coolminiornot.com/255259
Přílohy
Tortuga Island of Pirates Demo.jpg
Le6n

PředchozíDalší

Odeslat odpověď
Příspěvků: 290 • Stránka 12 z 20 • 1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 20

Zpět na Galerie modelů