tomot píše:Tak ti poviem ze v PP som mal konecne moznost vidiet tvoje figurky na zivo a isiel som do kolien, doslovaAkoze pokusam sa aj ja "malovat" figurky ale zatial je to bieda. Mas to fakt na svetovej urovni.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Le6n píše:tomot píše:Tak ti poviem ze v PP som mal konecne moznost vidiet tvoje figurky na zivo a isiel som do kolien, doslovaAkoze pokusam sa aj ja "malovat" figurky ale zatial je to bieda. Mas to fakt na svetovej urovni.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jj, na svetovej urovni cviceneho simpanza so stetcom v zubooch...![]()
![]()
Staci trochu trpezlivosti a podla mna neni problem hentak malovat. Mal si sa priznat, pokecali by sme, mal si aj ty nieco vystavene?
tomot píše:hehe, priznam sa ze som rozmyslal ze tam dam dve figurky ale potom som si to rozmyslel. Inak su to tie dve od GW wood elf (to je uz starsia) a lord of slaanesh (to je v podstate posledna co som robil ) http://modelforum.cz/viewtopic.php?f=340&t=43326 tu od enigmy som akurat dnes hodil do liehu odfarbit a skusim ju prerobit. Podla toho co tam bolo vystavene by boli asi aj tak najhorsie.
Pokecat by som pokecal, skoda dost dlho som sa motal okolo. Inak btw dost ma zarazil sposob hodnotenia figuriekMal som pocit ze cim vacsia tym lepsia. Absolutne vobec nezohladnovali veci ako kvalita malby, tienovanie, cistota prace, vypracovanie detailov atd skoda slov....uplni laici to hodnotili
Akurat citam tvoj blog, mas to kvalitne spravene aj po dizajnerskej stranke, photoshop mas vyzera byt zvladnuty
vela zdaru pri dalsich figurkach
Marian píše:Tak veru leon si zasluzil tiez ocenenie, aj za busticky, aj za figurky, ja som uz tiez davnejsie prisiel nato ze cim vecia tym lepsia, podla niektorych rozhodcov samozrejme.
Le6n píše: Rovnako Stepan Los tam mal paradne kusky, aj ked u neho ja zas ocenujem jeho mini-miniaturky, ktorych cistota a jemnost je uzasna.
... ale ja neviem maľovať, dokonca ani natieraťLe6n píše:pevne verim, ze aj Figi mi uz raz predvedie, ako na to s tym olejom.
FIGI píše:... ale ja neviem maľovať, dokonca ani natieraťLe6n píše:pevne verim, ze aj Figi mi uz raz predvedie, ako na to s tym olejom.![]()
, ja sa len tak hrám na maliara-natierača, ja Ti nemám čo predviesť
.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník