Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Figury, busty ‹ Galerie modelů
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Honzova galerka

Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

Re: galerie Honzy Koliby

Příspěvekod modelmrak » 08 lis 2008, 22:16

konečně koukatelná figurka =D> :P má to svý chyby ale mě se líbí pokud jsi ji maloval ty :D :lol:
my bike , my freedom

Tatí, můžu jít ba rappovej koncert,stojí to pajcku. Zapomeň! A když si koupím lístek sám? Zapař si !
modelmrak

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Le6n » 10 lis 2008, 14:31

Psal jsem i jinde, ale pro mne trochu zklamani, s tou pletovkou si zacal dobre, ale pak jako bys to nechal rozdelany. Bojovnikuv quilt nebo co to ma si sis trochu zjednodusil (zadnej vzorek a to si myslim rikal neco o freehandu), metaliky sou asi nejvetsi slabina modelu.
V TIENI TEMNEJ VEŽE alebo Modelárov blog - články, návody, odkazy, free modely ...
Le6n

• Odpovědět s citací

Příspěvekod JK93 » 16 lis 2008, 15:50

Dakan píše:No líbí se mi to,taky jsem pro nějakou vínětku nebo diorámu,na hraní je to škoda :)

možná jsi měl pravdu... v pátek sem s nim prvně hral a jeden ocas mi ho poškodil :evil: :evil: dnešní rychlovečka do armáy :D už se těšim až budu mit hotovo vše http://pzsakal.rajce.idnes.cz/ORCI_vs_B ... 070554.JPG moji sou ti vpravo..
Přílohy
P1080540.JPG
JK93

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Le6n » 16 lis 2008, 17:05

Jan Koliba píše:možná jsi měl pravdu... v pátek sem s nim prvně hral a jeden ocas mi ho poškodil :evil: :evil: dnešní rychlovečka do armáy :D už se těšim až budu mit hotovo vše

Ty delas imperialni gardu pro W40K??? Ten prdola navypada spatne, akorat ty zeleny okraje bejzky mi prijdou divny a trochu vic bych se snazil u ksichtu, mas tam moc vyrazny stiny... Akorat furt nevim, co to ma bejt za figura? Je to tankovy komander, ale bez tanku.... Nevypada ani na komisare, ani na nakyho velitele... Nakej independent character? A co ten urvanej heavy stubber v ruce?
V TIENI TEMNEJ VEŽE alebo Modelárov blog - články, návody, odkazy, free modely ...
Le6n

• Odpovědět s citací

Příspěvekod JK93 » 16 lis 2008, 17:22

no já hraju mix gardy a DEATH KORPS OF KRIEG :-P ( ještě mam doma jizdu ale tu slepim nevim kdy ) je to tank komander a ted ho hraju jako komisára...daroval mi ho kamarad...sem na ty hře hrozně zavislej :grin: .btw jak pokračuješ s vojstrojancema 8-) naposledy sem je viděl v černem...a ještě ke gardě budu hrat toho noveho ogra od scibora...
JK93

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Le6n » 17 lis 2008, 19:13

Jan Koliba píše:no já hraju mix gardy a DEATH KORPS OF KRIEG :-P ( ještě mam doma jizdu ale tu slepim nevim kdy ) je to tank komander a ted ho hraju jako komisára...daroval mi ho kamarad...sem na ty hře hrozně zavislej :grin: .btw jak pokračuješ s vojstrojancema 8-) naposledy sem je viděl v černem...a ještě ke gardě budu hrat toho noveho ogra od scibora...

No ja mam taky docela dost desnej mi - zakladem jsou bezny gardisti Steel Legion, jako veterany pouziju Vostroyance a misto kasrkinu Death Korps Of Krieg. Jinjak pokracuju dobre, dodelavam 36 rozdelanejch vojclu (je tam zbylych 6 vostroyancu, 20 Steel Legionaru, 2 gardisti a nejaci vojclove pro HQ) - uz je to v docela pokrocilym stavu, jen sem byl vic jak tejden nemocnej tak sem nemaloval nic. Rozdelanych mam este tech 10 DKOK, z tech je jeden kompletne postavenej a greenstuffovanej. Jo a ty Ogryny od Scibora bych taky chtel hrat, ja je mam doma uz vsechny ctyri a sou fakt BOZI!!! :)
Přílohy
dkokkasrkin.jpg
Le6n

• Odpovědět s citací

Příspěvekod JK93 » 17 lis 2008, 21:12

no ja mam zatim dva centaur carriery ( neskutečna sranda je hnat do orků :grin: ) 20 vojclů pak komisaře thudd gun a medusu.. a 3 jezdce.. a objednaneho otta....tedka hodlam koupit 30 gardistu a přišti rok snad vyrazim na turnaje :P :P inak ty DKOK vypadaji dost faině jake bude schema ?
JK93

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Le6n » 17 lis 2008, 21:24

Jan Koliba píše:no ja mam zatim dva centaur carriery ( neskutečna sranda je hnat do orků :grin: ) 20 vojclů pak komisaře thudd gun a medusu.. a 3 jezdce.. a objednaneho otta....tedka hodlam koupit 30 gardistu a přišti rok snad vyrazim na turnaje :P :P inak ty DKOK vypadaji dost faině jake bude schema ?

No ja to stavim od zakladu, budu mit HQ, 20 vojclu s velenim jako prvni povinny vyber a pak Chimeru s deseti dalsimi vojcly jako druhy povinny vyber. Pak heavy weapon squad nakej, ale zatim aspon ten zaklad chcu mit hotovej. DKOK budou tak jak vsechno ostatni v moji Blue Steel Legion - modro-seda kombinace s cervenou...
Le6n

• Odpovědět s citací

Příspěvekod JK93 » 22 lis 2008, 15:13

marinak je hotov.. dal sem mu nazev blood line... nezaměnovat s emo :grin: :grin:
Přílohy
P1080576.JPG
JK93

• Odpovědět s citací

Příspěvekod JK93 » 23 lis 2008, 21:02

jedna stylova
Přílohy
bloodline.jpg
JK93

• Odpovědět s citací

Příspěvekod JK93 » 28 lis 2008, 20:03

dalši
Přílohy
P1080700.JPG
JK93

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Le6n » 28 lis 2008, 23:30

Ten DKOK je fajn, mne se libi, alespon to, co je videt na fotce... Vic pohledu a detaily by to chtelo nafotit
Le6n

• Odpovědět s citací

Příspěvekod JK93 » 29 lis 2008, 10:17

Le6n píše:Ten DKOK je fajn, mne se libi, alespon to, co je videt na fotce... Vic pohledu a detaily by to chtelo nafotit

no tak ve čtvrtek mame klubovku takže kvalitnějši fotky budou...ovšem z tveho přispěvku se zda že by to mohlo bejt lepší
JK93

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Le6n » 29 lis 2008, 16:35

Jan Koliba píše:
Le6n píše:Ten DKOK je fajn, mne se libi, alespon to, co je videt na fotce... Vic pohledu a detaily by to chtelo nafotit

no tak ve čtvrtek mame klubovku takže kvalitnějši fotky budou...ovšem z tveho přispěvku se zda že by to mohlo bejt lepší

No uz sem to psal driv, ze ty odstiny sou na mne trochu moc pohadkovy a z bych tam dal vic tmave a stinu. Taky treba se mi libla ta bedna na munici a tys ji celou zaprasil tou sneznou breckou...
Le6n

• Odpovědět s citací

Příspěvekod JK93 » 23 pro 2008, 19:23

jedná vánoční..
Přílohy
P1080793.JPG
JK93

PředchozíDalší

Odeslat odpověď

Zpět na Galerie modelů