my bike , my freedom
Tatí, můžu jít ba rappovej koncert,stojí to pajcku. Zapomeň! A když si koupím lístek sám? Zapař si !
Tatí, můžu jít ba rappovej koncert,stojí to pajcku. Zapomeň! A když si koupím lístek sám? Zapař si !
Dakan píše:No líbí se mi to,taky jsem pro nějakou vínětku nebo diorámu,na hraní je to škoda
Jan Koliba píše:možná jsi měl pravdu... v pátek sem s nim prvně hral a jeden ocas mi ho poškodil![]()
dnešní rychlovečka do armáy
už se těšim až budu mit hotovo vše
Jan Koliba píše:no já hraju mix gardy a DEATH KORPS OF KRIEG( ještě mam doma jizdu ale tu slepim nevim kdy ) je to tank komander a ted ho hraju jako komisára...daroval mi ho kamarad...sem na ty hře hrozně zavislej
.btw jak pokračuješ s vojstrojancema
naposledy sem je viděl v černem...a ještě ke gardě budu hrat toho noveho ogra od scibora...
Jan Koliba píše:no ja mam zatim dva centaur carriery ( neskutečna sranda je hnat do orků) 20 vojclů pak komisaře thudd gun a medusu.. a 3 jezdce.. a objednaneho otta....tedka hodlam koupit 30 gardistu a přišti rok snad vyrazim na turnaje
![]()
inak ty DKOK vypadaji dost faině jake bude schema ?
Le6n píše:Ten DKOK je fajn, mne se libi, alespon to, co je videt na fotce... Vic pohledu a detaily by to chtelo nafotit
Jan Koliba píše:Le6n píše:Ten DKOK je fajn, mne se libi, alespon to, co je videt na fotce... Vic pohledu a detaily by to chtelo nafotit
no tak ve čtvrtek mame klubovku takže kvalitnějši fotky budou...ovšem z tveho přispěvku se zda že by to mohlo bejt lepší
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník