Jedna sa o "povinnu" bustu na tohtorocne stretnutie figurkarocv v Nivnici, cize vychodzia busta bola After the Battle ktoru som mal v plane prerobit ako 54mm figurku od pegasa: The Last Templar. Z povodnej busty som ponechal neporusenu len hlavu a kruzkovu koselu na rukach.
Ako prve som zmenil polohu hlavy, pretoze povodne staticky pohlad dopredu sa mi nepacil. Nasledne som prerobil klobuk, ktory bol vytepany najprv z hlinikoveho plechu (spodna cast) a nan bola nalepena orezana povodna kopulka z povodneho klobuku, ktory som altecom dotmelil do pozadovaneho tvaru. Dalsia urava spocivala v uprave samotnej latky, ktoru trebalo "zasit" pretoze povodne trhance sa mi vobec nepacili a tak som ich zatmelil a vybrusil a niektore faldy mi prisli az moc hrube, tak aj tie som pomenil no nakoniec som zistil ze budem musiet posunut aj popruh ktory mu siel cez hrudnik a tak som prerabal latku este raz. Na prvy pohlad to mozno nieje vidno no popruh ma o nieco mensi sklon ako povodny skulpt. Nasledovalo vytvorenie ramennych chranicou z koze a asi to najhorsie, kruzkovy limec s kapucou. Kruzkova kosela je zabava este v 54mm ju vytvarat, no v takto velkej mierke mi bolo jasne ze to nemam sancu vymodelovat dokonalo, takze som sa s tym nejak moc nekaslal a modeloval ako to slo. Posledna vec co bola vyrabana bol stit na chrbat ktory bol vyrobeny z dvoch na seba nalepenych umelohmotnych dosticiek na ktorych boli po okrajoch nalepene tenke pruzky hlinikoveho plechu a na ne nity z alteca. Prerabka trvala nieco okolo tyzdna a asi rovnako aj malba, pravda ze z malymi prestavkami, takze priblizne jeden a pol tyzdna roboty je na tejto figurke.