já to nikdy nevyzkoušel...ředí s ní barvu do pistole ( syntetiku ) když stříká letadla..
VašekS píše:Já bych Honzu jen trochu opravil. Neni to určený na trubky, ale na dekorativní předměty. Na trubky byla silikonová vypalovací stříbřenka už namíchaná.
Tmel, o kterým píšeš, neznám. Dá se ale předpokládat, že do tmelu bude prášek moc hrubej na tohle. Ptej se v drogerii (samozřejmě ne v DM atd) na barvu na dekorativní předměty. Je to krabička a v ní pytlík s práškem, sklenička s nitrolakem a takový to košťátko (štětce by se urazily), co dávali kdysi do velkýho balení Bílé lepicí pasty za 6,50 Kčs.
Jak Honza uvedl, je k mání stříbrná a zlatá. Ten prášek je fakt superjemnej. Pravda, že to asi málo drogerií dneska bere. Chce to poptat i u sousedů.
Další variantou jsou kovový pigmenty. Například CMK, dostupný v mod. obchodech (Artur), a nebo v uměleckejch potřebách. Např. Schmincke, ale ty už jsou dost drahý.
Pasty Agama nejsou špatný, ale pro tenhle případ nevhodný.
arminius píše:Zdar!Stříbrnej prášek jsem sehnal podle vašich rad v jedné zapadlé drogerii u nás v Pce.Koupil jsem zrovna i zlatý.Za 45,- peněz vskutku láce,v krabičce lak,pytlík s práškem+ miska,jen košťátko chybí!!.VašekS píše:Já bych Honzu jen trochu opravil. Neni to určený na trubky, ale na dekorativní předměty. Na trubky byla silikonová vypalovací stříbřenka už namíchaná.
Tmel, o kterým píšeš, neznám. Dá se ale předpokládat, že do tmelu bude prášek moc hrubej na tohle. Ptej se v drogerii (samozřejmě ne v DM atd) na barvu na dekorativní předměty. Je to krabička a v ní pytlík s práškem, sklenička s nitrolakem a takový to košťátko (štětce by se urazily), co dávali kdysi do velkýho balení Bílé lepicí pasty za 6,50 Kčs.
Jak Honza uvedl, je k mání stříbrná a zlatá. Ten prášek je fakt superjemnej. Pravda, že to asi málo drogerií dneska bere. Chce to poptat i u sousedů.
Další variantou jsou kovový pigmenty. Například CMK, dostupný v mod. obchodech (Artur), a nebo v uměleckejch potřebách. Např. Schmincke, ale ty už jsou dost drahý.
Pasty Agama nejsou špatný, ale pro tenhle případ nevhodný.
Lukáš Žaba píše:drazi kolegove kampak jeste nahlizite do jinych (cizich) fór?? kdyz opominu coolminiornot a modelforum??
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků