75mm, rezin, ale tiež drahý.......
Kto chce, hľadá spôsob, kto nechce, hľadá výhovorku.
El Thud píše:Díky, ale jak píšeš je to drahá figura. I když je velice pěkná... Zálesák vypadá trochu jako Jebbediah Springfield
El Thud píše:Ahoj, potřeboval bych poradit jak si poradit s digitální kamufláží... Objednal jsem si 120mm snipera od Alpinu a on prý má uniformu právě v tomhle vzoru... Je na to nějaká fičura ?
pajdos1 píše:Zdravíčko, prosímvás...někde jsem viděl...scenário Ježíše na kříži a s vojákem u něho. Neznáte ji někdo? Nevíte od koho je? Díky
pajdos1 píše:Zdravíčko, prosímvás...někde jsem viděl...scenário Ježíše na kříži a s vojákem u něho. Neznáte ji někdo? Nevíte od koho je? Díky
milanrebicek píše:Zkus se obrátit na prodejnu Černý rytíř. Ty dovážejí figurky od Games Workshop (Warhammer) a možná by to mohli sehnat.
Le6n píše:Hej len ak aj s kvalitou odliatkov to bude tak, ako klasicky FW, tak cau a paaaaaa. Vcera mi Ogre ukazoval fotky, odliate uplne na grc a navyse vraj made in China...
Marian píše:Dakan:
to je ako pise cesnak od FW a zacinju novu radu zameranu na fantasy a bude sa to volat inac, nie Forge World ale Warhamer forge,myslim ze budu mat uplne novu armadu chaos trpaslikov a bude to urcite kurevsky drahe, tu je toho viac http://www.spanish-team.com/foro/viewto ... start=5190. Niektore kusky su tam dost dobre, nejakeho chaos ogrina si isto kupim![]()
Dakan píše:
Ten drak je vážně parádní. Uvidím kolik bude stát, ale pod stromeček bych si ho snad mohl nadělit
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník