Ahoj všem.Tak jsem až na pár detailů dodělal mé první diorámko v měřítku 1/72 a dovoluji si sem dát pár fotek.Jinak jaro klepe na dveře a doufám že mi zdraví dovolí a opět se uvidím s kamarády a kolegy modeláři na nějaké té akci
Ahoj,jsem sice mínˇ jak amatér,ale mě to příjde takové nějaké rovné i když baraček o.k ten srom taky jenže mi tam chybí ta nerovnost.Líbí se mi to moc opravdu až na tu rovinu.kdyby byl povrch takový nerovný tak dobrý luxus.jen můj nazor samo že celek je super.kolem toho stromu trocha drnečků a zas o něčem jiném.
Ahoj , na první dio je to super , jenom pár připomínek které neber špatně , ber je jako radu prosím , tu dlažbu jsi měl udělat po celé ploše vrchu nebo dodělat okolí stavby ( trávník , obrubu , atd...) a ten domek mírně pootočit , stavba jak domku tak techniky je dobrá barva taky kompozice se stromem a listí na střeše a jiné detaily jsou taky fajn jen to místo toho probourání je mimo... za prvé nemáš ve vnitř konstrukci střechy , v některých místech by se cihly v tomhle stavu neudrželi , a hlavně je vidět ta nepřirozená tloušťka střechy...suma sumárum je to ale moc povedená diorama a jestli budeš vnímat rady borců tady na foru ( nemám teď tak úplně na mysli mě .. ) tak budeš v budoucnu hodně dobrej...
Přílohy
tohle místo je mimo...
"Na počátku bylo slovo boží a pár svařenejch trubek,a to ostatní je sranda kámo"
na prvni malo dioramku je to moc hezke! ten baraček je od airfixu? moc se mi libi ta střecha, myslim povrchovku a to spadane listi. supr je ten roh pod stromem stim uhlim, jen z toho by šla udelat mala paradni vineta : ) trochu celek kazi kompozice za ktery muze i trochu tvar podstavce ale jinak palec nahoru. přiště bych se nebal třeba barak řiznou a nedvat ho cely třeba a taky ne uplne zarovno s hranou podstavce
Mne sa to teda páči , hlavne povrchovka budovy , strom je kúpený či samodomo? Nemáš náhodou tie zadné dvere na jagdpanthery nejak divne (otvárali sa smerom dospodu a nie do boku)
Strom parádní, jestli je to Tvoje práce, tak klobouk dolů...Stroj taky pěkný, v podstatě i ten baráček. Co se týče komposice a domečku, souhlas s Nunym a se Štěpánem. Ale i přesto
Díky za každou novou diorámu,zdá se mi že diorám ze soutěží nějak ubývá,roste mě,tátovi a nunymu nová konkurence,pěkně nabarveno,strom super,kompozice by zasloužila lepší ztvárnění.Doufám že se potkáme na některé ze soutěží.
Ahojte chlapi,moc děkuji za příspěvky a jsem rád za každou radu.Barák je opravdu od Arfixu a musím říct že se mi s tím rezinem pracovalo bezvadně(vlastně jsem to jen barvil,patinoval apod.Je škoda že v průřezu je hrubý a tak působí nemodelově,ale přiznám se že jsem se nechtěl pouštět do úpravy ztenčování abych nenadělal více škody než užitku.Na dvířka Jagdpantheru se musím kouknout(dík za upozornění).Podložka by měla být nižší,ale měl jsem ji už delší dobu,tak jsem jí použil a boužel v paneláku nemám možnost jí říznout.Ještě mám připraveno harampádí dovnitř kůlny a nápis z boční strany.Díky všem a ahoj.