Tak som sa rozhodol ísť s kožou na trh . Figurky sú revell, dosť stará stavebnica a hodne deliacich rovín,ale keď som isch kedysi staval vôbec mi to nevadilo a nechal som ich tam . Odvtedy mi stáli v poličke a teraz som sa rozhodol pre ne spraviť menšiu dio.Húfnice som popravoval ako sa len dalo ,ale na figurky som nemal nervy,tak som ich tam dal také ako som ich kedysi postavil. Celá dio je "samodomo" podložkou počnúc domčekom končiac, použité farby revell, olejovky - umbton ,pigmenty agama a farebné kriedy. Ospravedelnujem sa za fotky ,ale u nás sneží a je zatiahnuté a s bleskom to vôbec neviem .Chalúpka na nich vyzerá ako úplne biela a nevidieť na nej vôbec pigmenty .Ak bude záujem pokúsim sa nafotiť znovu,keď bude lepšie počasie.V ankete poprosím oznámkovať ako v škole (1- výborne 5-zle).A tu sú už tie strašné fotky
Vďaka , najlepšie by tú trávu bolo utlmiť pištoľou,ale keďže ju nemám skúšal som to fixovať pigmentmi a kriedami terpentýnom a lakom na vlasy,ale výsledok nič moc,ale budem skúšať.Chalúpka je zo sádry a strecha z papiera a ľanového motúzu.Už nabíjam baterku do foťáku,takže za pár hodín snaď dodám sľúbené foto
Takže páni prikladám sľúbené foto a zároveň sa ospravedlňujem za kvalitu,ale lepšie sa mi to zatiaľ nepodarí .Ale aj tieto nekvalitné fotky ukázali hodne nedostatkov hlavne deliace roviny a hustú farbu na figurkkách, snáď som sa za toho pol roka,ktorý uplynul od vtedy ako som maľoval tie figurky už zlepšil A teraz tie sľúbené foto
myslim že to je good jedine čo ti k tomu poviem je že ta trava vyzerá ako keby tam mali záhradníka čo ju stále polieva... ja by som ju namaľoval na tmavšiu a je to šupa... myslím že olivová by bola akurat.
klop klop. Kto je tam? Partizáni. Koľko vas je? Einundzwanzig!
Je to pěkný, uvědom si, že je to 72. Na tu já už skoro nevidím.Haha. Jen ta tráva vypadá jako na jaře a tažení do Polska bylo v září až říjnu 39. ale vypadá to fakt realisticky, jako děj. To je můj pohled.
Stavím(spíš lepím-patlám) Osu 1:48
2024: Bf109E-4, Bf109G-6 Němci, 4x Avia B-534, 2x III serie, 2x IV. serie, SvZ, B-534 Bulhar 1:72: 1x Bk -534, 4x B-534 : 3x III. serie z toho 2 s kabinkou 1x IV. serie vše SvZ Mojí ctí je pravda, lež je zločin.