díky všem za pochvaly jinak Martine k těm křovím postnu fotku, která byla úplně na počátku celého tohohle projektu. Je to z Belgie...jinak co se týká názvu v rozestavěno "větrník ve Schwarzwaldu", todle spojení mam ze zahraničního fóra a líbilo se mi tak že jsem to po něm pojmenoval.
Tak jsem to videl o vikendu na vlastni oci Je to dilo, ktere zadna fotka nedokaze vystihnout. Je to vyborne, proste bomba Postal jsem u nej celkem asi pul hodiny, nez jsem se nabazil Fakt, klobouk dolu, Samine
neměl sem sice možnost to zahlídnout ale snad se s tím setkám na modellbrnu - ale máš tea můj obdiv - u tohohle je opravdu na co koukat ! jen otázečka ! jak tuhletu věc prosímtě převážíš ??? dá se to zozebrat ?
Dík všem za pochvalu, upřímně mě ráno na soutěži málem trefil šlak, když sem po vybalení z krabice zjistil že mam u háku zamotaný lana v kladce a jediný řešení byly nůžky, pak mi na kabinu z výšku kde je zavěšená spadla ta sekce co je nesená (při protahování lana po ustřihnutí), ulomila majáček a pochroumala zahrádku na kabině řidiče...no prostě pech, ale nějak sem to dal dohromady a snad to nebylo moc poznat. Jinak na přepravu mam rakev http://modelforum.cz/download/file.php? ... &mode=view, protože to kvůli lanům nejde složit ani rozebrat. A některé potěším zprávou, že už stavím další, tentokrát skromější diorámku s jeřáby, tentokrát dvěma, ale menšíma, co ponesou břemeno 130 tun, ale to se nechte překvapit a do budoucna mam minimálně další dva projekty v hlavě a promýšlím reálnost jejich uskutečnění. Do Brna bych chtěl větrník taky vyvézt, tak to snad klapne
Jojo, přesně ten důvod. Normálně mi to trvá do půl hoďky, ale tady, ač sem relativní flegmouš, sem málem puknul. Současný projekt bude jenom do větší krabice
Samine, jeřáb nádherný, ale už se těším na Tvé nové dílko. To zde opět ukážeš svůj um. A to mohu s určitostí konstatovat, protože vím co stavíš. (Bouše)