Na dioramatu je vidět americký Humvee a čtyři členové jednotky. Právě se chystají přenocovat v zatáčce blízko stromu. Humvee je zaparkovaný, krytí je postavené a je vyloženo pár základních zásob. Voják s barvou u Humvee dokončuje zimní maskování. Dva vojáci v popředí přemýšlejí o tom kde jsou a co budou dál dělat. Osamělý nováček v jednotce, v pozadí, přemýšlí o tom zda tuto situaci přežije.
Toto je moje druhé diorama v měřítku 1/72. Podložka je vyrobena z kusu dřeva. Travnatá plocha a strom jsem zakoupil v potřebách pro modeláře. Skalnaté plochy jsem vyrobil z keramických zbytků a zalil to celé speciální hmotou na tvorbu skal. Krytí za Humveem je kus ocelové tyčky rozřezané na čtyři kusy a obyčejný obvaz. Sníh je vyroben z jedlé sody, lepidla Herkules a vody. Humvee je od firmy Revell (HMMWV M1025 Armament carrier) + lepty na tento model. Jednotka vojáků je od firmy Original Preiser (Modern US infantry). Doplňky jako zbraně a batohy od Goffy Model (US troop equipment). Štětec, který má voják u Humvee v ruce jsem vyrobil z kousku dřeva a kbelík s barvou je z plechu. Použil jsem barvy Agama, Revell a Humbrol.
Omlouvám se za kvalitu některých fotek a předem děkuji za názory.
Rozestavěno:
viewtopic.php?f=334&t=44470
viewtopic.php?f=334&t=44670
Hotovo:
viewtopic.php?f=335&t=41124
viewtopic.php?f=335&t=44458
Why so serious?
Pro ty, kdo nejsou zaslepeni sami sebou, je cesta k moudrosti snadná.
viewtopic.php?f=334&t=44470
viewtopic.php?f=334&t=44670
Hotovo:
viewtopic.php?f=335&t=41124
viewtopic.php?f=335&t=44458
Why so serious?
Pro ty, kdo nejsou zaslepeni sami sebou, je cesta k moudrosti snadná.