nunymaster píše:Jasně , promiň jsem mentál ze zvláštní školy ale nekopu do někoho kdo obrazně leží na zemi a dostal už svoje... pomlouvat něco někomu a dělat si z toho srandu to umí skoro každej a je to fakt děsně k smíchu...![]()
možná by jsi se měl i Ty naučit vyjadřovat , když už se vyjadřuješ ,,přesně ,,tak taky trochu s citem ...jsou lidé kteří se na forum kde je takhle ohodnotí , nemají chuť vracet ( všiml sis doufám jak dlouho tu ten kluk nebyl(...doufám že teď jsem se už vyjádřil srozumitelně , jak říká velký mistr : mně o myšlénku se jedná ....
![]()
Znáš přísloví o potrefené huse? Nějak se mi vtírá na mysl, když čtu tvoje přehnané výlevy. Jen Tobě připadá , že tu někdo do někoho kope. Pochybuji , že jsem svým příměrem dotyčného nějak urazil (na rozdíl od šťavnatějších výroků jiných) .A pokud přece , je to jeho a moje věc. Což znamená že Tobě po tom nic není . Mimochodem ,byl jsi absolutně první kdo mu to pomluvil ( strč to do regálu )( to není diorama, to je auto posypaný čímkoliv) bravo ! Oč Ty jsi lepší??. Chybami se člověk učí a " mazání medu kolem huby" komukoliv se nevyplácí stejně jako falešná pochvala. Nevšiml jsem si jakékoli neslušnosti v mých větách , ani v té co Tě podebrala. Ovládej se a nechytrač , nejsi žádný mesiáš . Od toho aby tady někdo někomu určoval co smí a nesmí je tak maximálně admin .Podívej se kolik tvoje planá polemika zabrala místa , zbytečně. A to nejsi jediný, bohužel. Takových mentorů a hašteřivců je tady celá sada. Okamžitě nastupují když se někdo byť kritickým pohledem dotkne díla kamarádíčka. Kdo vůbec jsi že tady moralizuješ? Pokud jsem se vyjádřil pro Tebe nesrozumitelně tak na závěr dobrá rada ,, otírej se o koho chceš ale ne o mě !
PS: Nehodlám se omlouvat že jsem přitvrdil , ale s lidmi Tvého typu jinak nelze. Nepřeji si aby jsi psal můj "nik" kdekoliv a kdykoliv v debatě s kýmkoliv. Já to s tvým také nedělám.