martin husar píše:Asi jedine co ma zaujima je znak 101?Co to je???Decal,daka propisotka?...........?Je to dobre hlavu hore do vsetkeho dorasties!!!!!
Hej, to člověka fakt potěší že jediné co tě na tom zaujalo je jedna nášivka.

martin husar píše:Asi jedine co ma zaujima je znak 101?Co to je???Decal,daka propisotka?...........?Je to dobre hlavu hore do vsetkeho dorasties!!!!!
tomashlava píše:Tak nevím, co si představuješ pod pojmem světla a stín, ale asi něco jiného něž to má být, podívej se třeba na granát na uniformě ten je jen naplácanej barvou..
K tomu Tvému co vlastně chcete ? já nechci nic, ale pokud něco vystavíš na fórum, tak asi očekáváš nějaké reakce a i negativní reakce je reakcí nebo čekáš jen chválu ? Dnes je výhoda, že většina informací je na netu, když jsem začínal já, tak jsem všechno lovil ze starších časopisů, publikací a ještě jsem si musel vše překládat třeba z angličtiny. Tím chci říct, že dříve to bylo mnohem těžší, ale pokud si byl ochoten se učit, tak si rostl a každý model byl lepší a lepší .Když nejsi ochoten přijmout radu, tak nevím proč se tady prezentuješ...
Radek3057 píše:No například figurky amerikánů nemusejí mít zbraňě, z jejich očí jde strach že bych utekl i tak, tzn když se na oči necítíš tak je nemaluj,není to moc velká chyba, trávník vypadá jak kdyby se bojovalo na golfovém hřišti a ten "zákop", koho by napadlo si na zem postavit jednu řadu 20 cm vysokejch pytlů,pak si za to lehnout to nedává logiku a vcelku dobrý nápad to vysloveně sráží až na dno.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník