Ahoj, rád bych vám zde chtěl ukázat stavbu svého diorama , velkou inspiraci jsem našel v modeláři 1/2010, je to teprve moje druhé dio. proto bych rád znal vaše názory a rady. .............tady je zatím foto German KV-2 bez pár doplňků.
Přílohy
Naposledy upravil Callen dne 15 úno 2010, 10:15, celkově upraveno 1
zdravim ,mas to pekny hele.. zrovna delam dio ve stejnym duchu co do eastern front a divize wiking ale delam jaro/leto na ukrajine tak to snad stejny nebude cim jsi delal slamu na strese prosimte? jinak figurky jsou taky super dalsi otazka cim jsi delal ˇˇstrnisteˇˇ na tvarich a brade ?:-) at se dari stejne dale
no ta sláma na střeše je obyčejnej štětec z ikei nastříhanej na malinký kousíčky asi .....1cm ........štětiny jsem nasypal na vrstvu herkula a takle jsem to opakoval třikrát, poté jsem na to začal nanášet pigmenty vallejo, jinak ty vousy je šedá barva (light grey ) smíchaná s trochou obličejové
zdravim, ten sníh zatim sám nevim jak udělat , na internetu jsem našel od firmy Woodland scenic (snow) ale vůbec nevim jak se s tím pracuje ,taky jsem viděl v jednom modeláři že se dá vyrobit ze směsi: voda, disperzní lepidlo, soda na pečení a bílá akrylová barva . já osobně se asi rozhodnu pro druhou variantu
No zatial to vyzera velmi dobre Dufam,ze sa Ti podari zvladnut aj sneh a bude to parada.Zimne dio ja rad Tak len tak dalej .Drzim palce s dalsim postupom.