Ake su vaše názory?... mam pokračovať, alebo to mam radšej nechať tak ?
Naposledy upravil Števo dne 24 lis 2009, 20:21, celkově upraveno 3
alf píše:Tak já bych s dovolením kritizoval ten název. "Ustupovaly tamto" by tam mohlo být tak možná v případě, že ti Rusáci honili ženy. Pokud honili skopčáky dal bych tam ustupovali. Aspoň ten název by mohl být dobře, že ano.
Jinak sis ovšem ukrojil pořádné sousto. Zvládnout kvalitně figurky v 1/72 je práce pro zkušené modeláře.
Žádný učený ale z nebe nespad, takže ať se daří.
doktor píše:Tomuto trocha nerozumiem, ked su ti rusi v zimnych uniformach, tak preco si tam nenechal ten sneh? Nemyslim teda ze nechat neopracovnay polystyren ale na tom bielom snehu by to vyzeralo inak ....teda pokial tam este nejaky sneh nebudes davat
alf píše:Tak já bych s dovolením kritizoval ten název. "Ustupovaly tamto" by tam mohlo být tak možná v případě, že ti Rusáci honili ženy. Pokud honili skopčáky dal bych tam ustupovali. Aspoň ten název by mohl být dobře, že ano.
.
bubák píše:alf píše:Tak já bych s dovolením kritizoval ten název. "Ustupovaly tamto" by tam mohlo být tak možná v případě, že ti Rusáci honili ženy. Pokud honili skopčáky dal bych tam ustupovali. Aspoň ten název by mohl být dobře, že ano.
.
UstupovalY tankY
Fox13 píše:Mně se libi , na to jaké měřítko to je , pěkný
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník