loki píše:Vyzera to citlivo urobene s peknymi detailami. Paci sa mi prevedenie vsetkych tych struktur a povrchov - omietka, drevo, prach... Trochu mi chybaju tehly pod oknom - ak padali zhora, tak by mali byt asi aj tam. Pekne znazornena patina na vsetkom.
loki píše:Uz chapem, kde budu tie kolajnice- nejako mi to neslo dokopy pri prvych fotkach. Ta technika je tiez velmi pekna. Prazce a trava su este cistucke, asi im das trochu patiny vsak? Mas v tom uz kopu prace a kopu este pred sebou, ale je to paradne.
Jarda Mládek píše:Jako mašinfíru mě Tvá dio zaujala.Kolem podvozků klidně přidej rez od zdrží,na pražce udělej pár mastných fleků,z parních mašin kapal olej a mastnota.Kamenivo svršku se dá získat odrolením z ipy.Koukni někde,kde je na střeše nějaký kůlny,pod ní nebo v okapu z ní bude hafo splaveného písku.Jinak pěkné.
loki píše:Tak gratulujem k dokončeniu - je to poriadny kus projektu s tou technikou a figúrkami! Niektoré figúrky by asi chcelo dotieňovať, ale pri takom množstve si už asi mal toho dosťKopa pekných detailov a zákutí, je tam čo pozerať. Obdivujem to množstvo práce, čo to muselo stáť. Páči sa mi to veľmi
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků