Dne 18.10.2024 bylo ModelForum ochromeno technickou závadou na harddisku. Bohužel náprava trvala déle, za co se omlouváme. Stav ModelFora byl obnoven ke stavu z 17.10.2024.
Po čase navrat ku sanite, presnejšie exterierovy dreveny povrch. A teraz mam dilemu či to nechať takto "dreveny", alebo ho dať ako som to mal v plane na zeleno a ošuchať na drevo ako som to spravil pri muničnom voze. Len pre upresnenie kovove veci a platena strecha ešte nie su natrete . Takže čo poradite? Drevo, alebo zelena odreta na drevo?
Náhodou jsem rozklikl a rozhodně neprohloupil !Moc se mi líbí, že se někdo další věnuje tomuto měřítku a tomuto období. Tleskám a radostí i nadšením sleduji a doufám, že potkám naživo
"Chytneme nepřítele za nos, a budeme ho kopat do prdele tak dlouho, dokud se nevzdá!" General G.S.Patton
Vďaka za kladne komenty, som rad že sa pači. Zatial to vypada tak že ostane vo farbe dreva, len pre ozvlaštnenie, dam do ošupanej zelenej jedno z kolies a možno jednu napravu. Akože po dolamani vlastnych dielov zrekvirovaly potrebne diely z ineho, zeleneho vozu. Pokial riadne preschnu olejovky na sanite, porobil som veci na dome. Nasledne na fotkach som zbadal že na dverach som ešte zabudol na "jazýček" zamky. Dorobim. Okrem toho ešte by som chcel do domu spraviť nejaku tu piecku a asi kusok lavice.
Predna naprava s kolesamy a oje pojdu do ošuchanej zelenej. Na zvyšku drevo a kovy hotovo. Nahodeny zaklad zatravnenia, pribudnu ešte miestamy nejake tie vyššie traviny.