Já nevím, na fotkách je často patina zkreslená nebo téměř neviditelná, pokud není fakt "přitlačená" anebo modelář zároveň geniální fotograf, což já určitě nejsem, takže v tom se rýpat nehodlám, ale ta budova mlýnu a vegetace To se mi fakt líbí, to nemá chybu
je to parádní,ale má to jednu zásadní chybu - ty esesáky ! Brummbäry od Sturmpanzer-Abt.216 kterej se účastnil bitvy u Kurska patřily Wehrmachtu a neměly s SS nic společnýho ! to platí i pro ostatní Sturmpz.Abt.217,218,219 který byly postavený později - vždy to byly jednotky WH
Ahoj, dioráma je nádherný, jedinou věc bych vytkl - tank i auto je na sebe kolmo a mlýn taky. Lepší by bylo, natočit ten tank aspoň o trochu, aby celé dioráma nebylo tak "rozrastrované", ale to je fakt prkotina. Jinak ještě jednou
92% teenagerů poslouchá hip-hop, jestli patříš mezi zbylých 8% hoď si tohle do podpisu
por.Wolf píše:Je to pěkné, leč aby jsme jenom nechválili ,k uplné spokojenosti by to chtělo zapracovat na patině tachniky a figurek tam to má značné rezervy
Podepisuju, pěkné, ale s patinou by si to chtělo určitě ještě pohrát. Taky bych ještě vypíchnul ty bílé květiny- vypadají jako obrovské alpské protěžě