Ahoj Milane. Tak tu koukám, že jsi opět rozjel další parádičku. Poslední tvé dio se mi líbilo. Jsem zvědavý i na toto. Zatím koukám, že tu socháš lana. Ale stroj je to pořádný. Tak hodně zdaru.
To Carlos: ne že by bylo zas až tak pozdě, ale Alhambru jsem u nás na parkovišti nezaregistroval, že bych zkusil urvat z něčeho jinýho , už je tma tak by to šlo Díky za tip, pro příště se po něčem poohlídnu
To Pavel: ahoj a dík, parádička to nebude, ale koukat se na to snad bude dát... Co ta dílna s Gazem? Hotovo, nebo máš pauzu a kutíš jiný kousky (koukal jsem, že ses docela rozjel v auťácích)?
Hale v poho,v podstatě cokoliv s manuálně ovládanym zrcátkem. Mám známýho automechanika, takže když po bouračce rozebírá auto, tak mi dá dycky zrcátko bokem, nebo zkus vrakoviště
Vystřelim z děla, páč mašinkvér je na hov.o !!!!! Koupím různé modely 144 i rozestavěné, nabídněte, děkuji
Milane, dílna je zatím odložená. Celé léto jsem sochařil dům 1:1 a tak se nyní rozcvičuji na pár kouscích aut, pro stabilizaci třesu rukou a zaostření očí na tu správnou vzdálenost. Myslím, že do měsíce bych mohl začít s pokračováním. Připravuji si matroš na střechu.
Tak popojedem, pásy jsou na kolech , už jsem myslel, že pudou do koše a natáhnu na to gumáky. Při spojování mi to na třech místech ruplo. Jestli to ještě někde povolí, tak už jedině našponovat hupcukem a přitlouct hřebíkama.
"Ach ano, pouhá pěchota - ubozí žebráci." Plautus Titus Maccius .................... Jsem člověk, který si rád nechá poradit, i když to nejdřív stejně zkouší po svém.
Po delší době jsem nakouknul do tohodle chlívku a ejhle....koukám že jsi ho dorazil. Zvýšený úsilí se rozhodně vyplatilo.Ty pletený lana to hodně zvedly a na pásech ani stopy po nějakých problémech.Už teď se těším na pokračování ,protože tvoje poslední dio stug na ukrajině je parádní.Tak ať se daří.
Díky kluci No, málem ta bestie dorazila mě. Spoje na pásech jsou prolitý vteřiňákem, je to napojovaný nahoře, tak to není tak vidět a částečně je to naheftovaný k pojezdům, tak to snad vydrží. Měl jsem v úmyslu ho trochu oškrabat a ošlapat, ale nějak se mi to nelíbilo, tak jsem to setřel a asi to nechám tak, jen už to doladím pásy s podložkou a trochu zapráším. Tentokrát žádná velká sestava nebude, spíš vinětka. Jsou u toho ještě tři figurky a motorka, takže klasickej ukazovač s mapou
Tak jsem to zkusil trochu zaprasit, není to finiš, ještě přijdou zadrbat trochu kola a vrch korby - tady spíš jen něco jako šlápoty. Měl by to být pozůstatek po přehánce, prudším dešti. Nemám v úmyslu dělat zbytky mokrého bahna, JT bude na suché, prašné polňačce, jen na kola a korbu dám nějaké stopy po mazivech...
No nevim, takhle to vypadá jak kdyby to lítalo aspoň stovkou po rozbahněné cestě. Být Tebou tak ty cákance štětcem postahuju směrem dolů aby to nechalo jenom takový prachový stopy, hlavně na tom předku. Jinak stíhačka je to pěkná.
Ty stopy bláta mi moc nesedí. Na co by tam třeba byly ty zadní blatníky, že by bahno bylo vystřeleno pásem tak obdorně, že by se vrátilo obloukem nad blatník
Montážní linka a lakovna: Hetzer http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=58&t=65499 Hotovo: Demag, King Tiger II, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.B, Pz.Befw.38(t) Ausf.G, 15cm s.IG.33 auf Pz.I B, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.E/F-G, Sd.Kfz.251/10C, Flakpanzer 38(t), 7,5 cm horský kanón vz. 15, 3.7 cm, KPUV vz.37 typ M + 3,7 cm PAK 37(t), Tiger I, Hetzer "Pražačka"
Na některých místech mi to zacákání behnem přijde dost chaotické a nelogické, zejména v "hluchých" místech krytých plochou blatníků(vzadu). Také ta výška kde se bahno nachází se mi moc nezdá, vzhledem k rychlosti, jakou se stroj pohyboval tam opravdu k žádnému velkému odlétávání bahna docházet nemohlo. Snad jedině od blízkých explozí granátů, nebo tak...