No cejtíš to správně, umíš lííííp Lebliku , ta foliáž je na 72ojku hrubá lepší je mikro , ale ty to určo předěláš , super chalupa chce super strom... jinak vše doposud hodně dobrý...
"Na počátku bylo slovo boží a pár svařenejch trubek,a to ostatní je sranda kámo"
Spomienka na slávne 20. storočie: Striedavo sme kľučkovali medzi padajúcimi bombami a padajúcimi hovnami,..... A všade samé čisté zásahy! „Nesouhlasím s tím, co říkáš, ale do poslední kapky krve budu bránit tvé právo to říci.“ — Voltaire
No, já jsem velký kritik, co se stromů týče, a tenhle se mi celkem líbí. Jemnější foliáž by byla lepší, ale i takto to vypadá velice dobře
"Ach ano, pouhá pěchota - ubozí žebráci." Plautus Titus Maccius .................... Jsem člověk, který si rád nechá poradit, i když to nejdřív stejně zkouší po svém.
Nenašel jsem žádnou firmu, která by v dvaasedmě vyráběla slušnou vodní pumpu, a tak jsem zkusil spáchat něco sám Zatím před finálním broušením, fotka trochu mázlá
První hotovej američan, jedná se o upravenou figurku ze sady od Italerky, takže tvrdší guma, která se nedá moc začistit Natření není ideální, ale co, mě to stačí