Teda Wolfi, já se těšil na postup a ´ty máš skoro hotovo, ale pěkné to máš, pěkné. No a na kolejích bych viděl buď nějaký německá osobní automobil upravený na jízdu po kolejích (mercedes?) a nebo takový to kolo co měli páni kluci.
PeVl píše:Teda Wolfi, já se těšil na postup a ´ty máš skoro hotovo, ale pěkné to máš, pěkné. No a na kolejích bych viděl buď nějaký německá osobní automobil upravený na jízdu po kolejích (mercedes?) a nebo takový to kolo co měli páni kluci.
Petr Vejvoda píše:Krásná práce, to bude žůžo
a dej tam toto:
martinsos píše:Jééj to je krásne prosím ťa ako si robil ten dom a to nástupište alebo si to kúpil?strašne sa my páči ten dom.
museli by jste přijet ke mě na Moravu panáčka
PeVl píše:museli by jste přijet ke mě na Moravu panáčka
to je nabídka Wolfi ?? z Ústí je to kousek, panáčky nemusím , ale vínko ano a klidně i dovezu, pokud jako moravsky ogar nepohrdneš naším žernoseckým
Michal Rollo Šorm píše:Ty děravé pytle vypadají dobře. A dotaz, to jsi fiknul vagon na půl, nebo se to už takhle dá koupit v krabce?
Ondřej Nadrchal píše:Vypada to dobre, ale rikal jsi ze vagon A ja ale vidim jen kousek vagonu
Tady se kritiky zdrzim, protoze vim houby o tom, jak takovy kanonek na vagonu vypadal. Akorat to drevo na vagonech byva hodne svetle sede sem tam s flekama od nakladu.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků