Máš recht, svátky zabíjejí modelařinu. Ale dneska jsem se vzepřel: K večeru jsem přivezl rodinku z další rodinné žranice - a vrhnul jsem se střemhlav na U-IIA (k vidění v sekci Lodě a ponorky; Rozestavěno). A řeknu ti, že po všech těch vanilkách a oříškách je nejlíbeznější vůně Revell Contacta a k tomu oko slzící od vteřiňáku... A nejúžasnější je, že mám volno až do 3. ledna příští rok!
Zdarek mas to pekny jen jsi psal ze delas dosky tesil jsem se na dosky asi jsi zrejme myslel šindele, dosky jsou ze slamy nebo ne? to je jedno jde o terminologii.. jen ses lepsi modelar tak na tebe musi bejt prisnejsi meritko ty sindele jsou docela pravidelny az jak bridlicova strecha ale i tak je to fajne na vrch na rub budovy bych jeste dal nejakou fošnu nebo jestli je to takhle schvalne ze to jeste neni u vrchu budovy.. jen vyrez.. tak bych navrch nalepil nejaky zkraceny sindele snad me rozumis ... dale ty jsi pribarvoval travu ? spis se me libila zimnni bezova ted je moc zelena nebo se me to zda? hlavne si to zas moje placani neber k srdci moc
prave na koleji sepisuju tahaky takze vidim vajgly rozbity flasky od alkače zbytky cernyho snehu a vselijakej hnus ne tak jo.. ok barva dobra ale i tak proste na me ta bezova pusobila vic valecne a proste ruska neurodna step, ale priste budu vazit slova pac wolf je blazen kterej je to schopnej desetkrat predelat nez se dohodnem na barve:-))) ale je potreba vedet ze autor si o svojem dilku rozhoduje sam a tak to ma bejt ...ale presto ze je zelenejsi nez predtim nesalil me zrak ?
Já Ti dám, že sepisuješ taháky, když koukáš na MF ... Ale je zelená i v zimě, pochopitelně záleží na prostředí. Ten podklad je většinou zelený vždy, přibližně, tak, jak to má Wolfík a ještě tam určitě dá ta vyšší suchá stébla z "mořských koulí", která z části zakrejí tu trávu podkladovou, která se na jaře zazelená úplně. Tím se kontrast ztratí a částečně utlumí a bude to o.k. Nejvíce těch suchých delších stébel dá k základu domu, jelikož tam to je vždy nejméně sešlapané a málokdy kosou sekané. Ale, co bych psal za Wolfíka, ale tak nějak to určitě bude uvidíš...
tak ja se pilne ucim ale pohotove odpovim ja jsem za ano ale fakt jen naprosto minimalne videl jsem u nordlandu na nejaky soutezi snih tusim od scenic a fakt to v ty krabici vypadalo jako snih do toho bych sel tady je odkaz ktery jsem narychlo nasel
Já jen takovou vsuvku. Obdivuji, jak dokážeš improvizovat během stavby. Já většinou udělám nějaký koncept a toho se pak držím jak h...o košile. Odchylka max. 10 %. Nemyslím to zle - naopak, prostě dopředu přizpůsobuji terén, podložku atd. finální verzi. Takto bych to asi nedokázal...